- 8 Ağustos 2015
- 31
- 4
- 30
- Konu Sahibi Atalay_basak
Arkadaslar cok acil cevap verebilir mi bilenler aranizda cipro antibiyotigi kullanıp zararli bi yan etki gören yada ilaç hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazabilir mi cok onemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güçlü bir antibiyotik, genelde diş apselerinde yaygın veriliyor.Arkadaslar cok acil cevap verebilir mi bilenler aranizda cipro antibiyotigi kullanıp zararli bi yan etki gören yada ilaç hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazabilir mi cok onemli
ben kullandım bende mantar yaptı
bıde bıraz dıslerımı sararttı okadarBaşka bi yan etkisni gördünüz mu
Güçlü bir antibiyotik, genelde diş apselerinde yaygın veriliyor.
Her ilaç gibi yan etkisi var tabii.
Kafaya göre alınmamalı, güçlü etkisi var.
Bnde kullandim banada kadin dogum doktoru vermisti bende de kizarikliklar ve kasinti yapmistiArkadaslar cok acil cevap verebilir mi bilenler aranizda cipro antibiyotigi kullanıp zararli bi yan etki gören yada ilaç hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazabilir mi cok onemli
Doktor yazdı fakat kalıcı hasarlar veriyo güçlü yan etkileri var deniyo onun için sordum
Ona bakarsak aspirin içip ölen insanlar da var, yan etkisi yani öyle felç, kalp krizi falan neredeyse her ilaçta var ama milyarda 1. Ben diş tedavimde dönem dönem kullandım, kalıcı hasar falan olmadı. Doktor yazmış zaten, stres yapmadan zamanını aksatmadan kullanın. Geçmiş olsun.
cipro+ başka bir anti biyotikle gribimi çabuk geçirmek istedim ikisi yüzünden vajinal mantarım tekrarladı kışın ortasında.Arkadaslar cok acil cevap verebilir mi bilenler aranizda cipro antibiyotigi kullanıp zararli bi yan etki gören yada ilaç hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazabilir mi cok onemli