Lütfen okuyun önemli

Atalay_basak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
31
4
30
Arkadaslar cok acil cevap verebilir mi bilenler aranizda cipro antibiyotigi kullanıp zararli bi yan etki gören yada ilaç hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazabilir mi cok onemli

Arkadaslar cok acil cevap verebilir mi bilenler aranizda cipro antibiyotigi kullanıp zararli bi yan etki gören yada ilaç hakkinda bilgisi olan varsa lutfen yazabilir mi cok onemli
Güçlü bir antibiyotik, genelde diş apselerinde yaygın veriliyor.
Her ilaç gibi yan etkisi var tabii.
Kafaya göre alınmamalı, güçlü etkisi var.

ben kullandım bende mantar yaptı

İdrar yolu enfeksiyonum için kullandığım çok güçlü bir antibiyotik.
Her ilaç gibi vücuda bir takım yan etkisi olur fakat çok önemli reaksiyonlar oluşumu pek olmaz.
Doktorunuz yazdı ise.

Antibiyotiklerin tamamı doktor tavsiyesi ile saati asla aksatılmadan, belirtiler geçince bırakılmadan kullanılmalı. Cipro ben de iştim sadece güçlü olduğunu söyleyebilirim. Haricinde bir yan etki yaşamadım.

Doktor yazdı fakat kalıcı hasarlar veriyo güçlü yan etkileri var deniyo onun için sordum

Ona bakarsak aspirin içip ölen insanlar da var, yan etkisi yani öyle felç, kalp krizi falan neredeyse her ilaçta var ama milyarda 1. Ben diş tedavimde dönem dönem kullandım, kalıcı hasar falan olmadı. Doktor yazmış zaten, stres yapmadan zamanını aksatmadan kullanın. Geçmiş olsun.

Ona bakarsak aspirin içip ölen insanlar da var, yan etkisi yani öyle felç, kalp krizi falan neredeyse her ilaçta var ama milyarda 1. Ben diş tedavimde dönem dönem kullandım, kalıcı hasar falan olmadı. Doktor yazmış zaten, stres yapmadan zamanını aksatmadan kullanın. Geçmiş olsun.

Haklısın tesekkurler

içeriğinden dolayı kullanmamanı öneririm. hemen değil ama ilerleyen yıllarda bile çıkabilecek yan etkileri mevcut. malum bir sözlükten detaylı okuyabilirsin hatta.

Erkek kardeşimdede ciltde kızarıklık ve kırmızı benler epey alerji yaptı , bunlar yerli antibiotik vede en ucuz ve kaliyesizleri

Erkek kardeşimdede ciltde kızarıklık ve kırmızı benler epey alerji yaptı , bunlar yerli antibiotik vede en ucuz ve kaliyesizleri

Şiddetli derecede antibiyotik alerjim var raporlu hemde iki doğum yaptım,3 büyük kulak ameliyati geçirdim maalesef hiç antibiyotik kullanamadim sadece kainatın doğumcum cipro gurubunda verdi onu zararı olmamıştı fazla,yinede çok dikkatli kullanin gerekirse önce test yaptırın..Geçmiş olsun

cipro+ başka bir anti biyotikle gribimi çabuk geçirmek istedim ikisi yüzünden vajinal mantarım tekrarladı kışın ortasında.

Ben kullandım baya, bi yan etki görmedim aksine. Sadece doktor yazarsa, söylerse kullanın ama hangi ilaç olursa olsun .

X