• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen okuyun önemli

1oglanannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2021
30
12
3
Kizlar önemli. 25.3 yumurtlamam olsu ve 8.4 adetim gelcek 6 günüm var ve 3 gündür ovulasyon testim positiv cikiyor hamilelik olabilirmi. Resim ioydum hep öle cikiyor yüksek cikiyo

Eklentiler

• 0D5FF73E-636E-4988-8682-8553F3946FF4.webp
    0D5FF73E-636E-4988-8682-8553F3946FF4.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 54
Ben bir kez kullandım bu ovasyon testini .poziftifligi yakalamıştım..sonrasında adetime üç beş gün kala öylesine bı denemek için yaptım yine pozifti ..ama adet oldum o ay ..yumurtlama dönemindeminde olamazdım neden pozitif gösterdiğini anlamamıştım açıkçası ..ondan sonra kullanmadım bidaha ..en iyisi iki günde bir düzenli ilişki ..burda bazen ovulasyon testi pozitif gösterip gebe olduğunu öğrenen kişiler var ama ben tesadüf olduğunu düşünüyorum ...en güzeli gebelik testi yapın en garantisi

Ben bir kez kullandım bu ovasyon testini .poziftifligi yakalamıştım..sonrasında adetime üç beş gün kala öylesine bı denemek için yaptım yine pozifti ..ama adet oldum o ay ..yumurtlama dönemindeminde olamazdım neden pozitif gösterdiğini anlamamıştım açıkçası ..ondan sonra kullanmadım bidaha ..en iyisi iki günde bir düzenli ilişki ..burda bazen ovulasyon testi pozitif gösterip gebe olduğunu öğrenen kişiler var ama ben tesadüf olduğunu düşünüyorum ...en güzeli gebelik testi yapın en garantisi
Bu ay bizde adet bittikden 4 gün sonra basladık gün aşırı oluyor. Bakalım inşAllah hamiş kalırım🥰🥰

İkinci yumurtlama olmuş olabilir.bazen iki kez de yumurtlama oluyor.yumurtlamadan regli gününe kadar şansımız var canım.yani regliden bir gün önce hamile kalan da olmuştu denk geldim.

Evt cnm sali günü yapicam sen kac gün önce yapmistin ovulasyon testini positiv cikti. Benim daha 6 gün var be 3 cündür positiv cikiyor.

Evt cnm sali günü yapicam sen kac gün önce yapmistin ovulasyon testini positiv cikti. Benim daha 6 gün var be 3 cündür positiv cikiyor.
Bende dedim ya üç beş gün kala yapmıştım..ama siz bunun üstünde durmayın..gebelik testi yapın bıkac gün sonra inşallah gebesinizdir gönlünüzce olur

Back
X