• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen okuyun,moralim bozuk;dua edin

sevgisizyasanmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
380
132
303
merhaba arkadaşlar,en son 29 gün önce adet oldum bundan 5 gün önce kahverengi bir leke geldi ama sadece o güne has.sonra adet olmadım.doktor kistimin olmadığını rahmin normal görünüme sahip olduğunu söyledi.11 aydır çocuk istiyoruz.taktir Allahın.acaba bu kahverengi leke neyin nesi?aklıma erken menopoz geliyo.inşallah değildir.

merhaba arkadaşlar,en son 29 gün önce adet oldum bundan 5 gün önce kahverengi bir leke geldi ama sadece o güne has.sonra adet olmadım.doktor kistimin olmadığını rahmin normal görünüme sahip olduğunu söyledi.11 aydır çocuk istiyoruz.taktir Allahın.acaba bu kahverengi leke neyin nesi?aklıma erken menopoz geliyo.inşallah değildir.

yerleşme kanaması olabilir.. belkide hamilesin.....bana kalırsa kan testi yaptır en güzeli bu.bu ay mevsimsel durumdan ötürü adeti geciken çok insan var bunlardan biri de benim hayatımda ilk kez gecikti üstelik.....yok yere erken menopoz gibi şeyler düşünüp stres yapma..

Merhaba ben yeni üyeyim sürekli bu siteye girip yorumları okuyorum..bizde bebek istiyoruz doktora gittim vajende mantar ve iltahap olduğunu söyledi bi takım ilaçlar kullandım acaba gebeliğe engel mi bu durum....

canım çok geçmiş olsun. kahverengi leke bendende gelir aynı şikayetlerim var. kahverengi leke polikistikover belirtisiymiş. bana dr öyle söyledi hormonlarına baktırdın mıeger lh hormonunda yüksekse polikistikoversindir.

Valla ben de kahverengi lekelenmeyle öğrendim bebeği..
Direk umut verdim ama o da olabilir diye söylemek istedim..
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah..
Noolur hemen test yap ya da yaptır çatlarım şimdi bennn :9:

Back