- 8 Mayıs 2022
- 143
- 20
- 26
-
- Konu Sahibi Prenses3434
Bence de test yapmak da strese sokuyor yapmasam mi diye düşünüyorum gerçekten bir şey olsa ilişkiden 20 gün sonra çıkardı benceÇok düşük bir olasılık hamile kalmanız bence
Çok teşekkürler ya gerçekten resmen 1 aydır bunu düşünüyorum muhtemelen stresinden gecikiyorHic gerek yok yapmayin
Stresten gecikmis olabilirsiniz
Teşekkür ederim.Hamile kalmanın da bu kadar kolay bir şey olduğunu sanmıyorum galiba stresten geciktimReglin 3 gün gecikmesi çok doğal bişey benim 1 hafta felan da gecikiyor bazen. Bence kendinizi strese sokmayın
Teşekkürler yanıtınız için.Test yapmayıp unutmaya çalışayım bariStresten gecikmiştir. Bence gebelik yok.
Teşekkürler yanıtınız için.Zaten daha sonraki ilişkilerde de elimi yıkamadan prezervatif takmadım ve bosalma prezervatif olmasına rağmen geri çekilme ile oldu o şekilde de gebeliğe ihtimal vermiyorum pek açıkçası tek şüpheli ilişkim reglin son günü olmuştuhamile kalmak kimisi için çok kolay ama reglin son günü prezervatif yırtılınca boşalma bile olmadan ilişkiyi bitirmeye rağmen gerçekleşecek kadar mucizevi değil. testleriniz de negatif gelmiş zaten. stresten dolayı gecikmiş olabilir
Boşalma olmadiysa niye korkuyorsun boşalma olursa hamile kalirsin yumurtlama dönemi boşalma olursa icine hamile kalirsinReglimin son günü ilişki esnasında prezervatif yırtıldı ve anında ilişkiye son verdik bosalma vs olmamıştı.Reglimin de son günü olduğu için ertesi gün hapı kullanmadım.Iliskiden 13 gün sonra (artimed) ve 20 gün sonra(pantum) ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikisi de negatifti fakat reglim 3 gün gecikti.Acaba yeniden test yapsam mı bu kadar kolay hamile kalınır mı?Yoksa kendimi strese sıkmadan mı böyle bir durun yaşayan oldu mu,hamile kalmak bu kadar kolay mı?
Evet haklısınız o yüzden ertesi gün hapı almadım ama insan şüpheleniyor işte bir de gecikinceBoşalma olmadiysa niye korkuyorsun boşalma olursa hamile kalirsin yumurtlama dönemi boşalma olursa icine hamile kalirsin
Boşalma olmadı diyorsunuz risk yok.Reglimin son günü ilişki esnasında prezervatif yırtıldı ve anında ilişkiye son verdik bosalma vs olmamıştı.Reglimin de son günü olduğu için ertesi gün hapı kullanmadım.Iliskiden 13 gün sonra (artimed) ve 20 gün sonra(pantum) ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikisi de negatifti fakat reglim 3 gün gecikti.Acaba yeniden test yapsam mı bu kadar kolay hamile kalınır mı?Yoksa kendimi strese sıkmadan mı böyle bir durun yaşayan oldu mu,hamile kalmak bu kadar kolay mı?
TeşekkürlerBoşalma olmadı diyorsunuz risk yok.
Gerek yok canim hamile degilsindirEvet haklısınız o yüzden ertesi gün hapı almadım ama insan şüpheleniyor işte bir de gecikince
Hamile değilsin daha nelerrrrReglimin son günü ilişki esnasında prezervatif yırtıldı ve anında ilişkiye son verdik bosalma vs olmamıştı.Reglimin de son günü olduğu için ertesi gün hapı kullanmadım.Iliskiden 13 gün sonra (artimed) ve 20 gün sonra(pantum) ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikisi de negatifti fakat reglim 3 gün gecikti.Acaba yeniden test yapsam mı bu kadar kolay hamile kalınır mı?Yoksa kendimi strese sıkmadan mı böyle bir durun yaşayan oldu mu,hamile kalmak bu kadar kolay mı?
Bunda stres olacak ne var anlamadımEvet haklısınız o yüzden ertesi gün hapı almadım ama insan şüpheleniyor işte bir de gecikince