Lütfen okuyun,hamile kalmak bu kadar kolay mı?

Prenses3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2022
143
20
26
Reglimin son günü ilişki esnasında prezervatif yırtıldı ve anında ilişkiye son verdik bosalma vs olmamıştı.Reglimin de son günü olduğu için ertesi gün hapı kullanmadım.Iliskiden 13 gün sonra (artimed) ve 20 gün sonra(pantum) ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikisi de negatifti fakat reglim 3 gün gecikti.Acaba yeniden test yapsam mı bu kadar kolay hamile kalınır mı?Yoksa kendimi strese sıkmadan mı böyle bir durun yaşayan oldu mu,hamile kalmak bu kadar kolay mı?

Reglin 3 gün gecikmesi çok doğal bişey benim 1 hafta felan da gecikiyor bazen. Bence kendinizi strese sokmayın

hamile kalmak kimisi için çok kolay ama reglin son günü prezervatif yırtılınca boşalma bile olmadan ilişkiyi bitirmeye rağmen gerçekleşecek kadar mucizevi değil. testleriniz de negatif gelmiş zaten. stresten dolayı gecikmiş olabilir

hamile kalmak kimisi için çok kolay ama reglin son günü prezervatif yırtılınca boşalma bile olmadan ilişkiyi bitirmeye rağmen gerçekleşecek kadar mucizevi değil. testleriniz de negatif gelmiş zaten. stresten dolayı gecikmiş olabilir
Teşekkürler yanıtınız için.Zaten daha sonraki ilişkilerde de elimi yıkamadan prezervatif takmadım ve bosalma prezervatif olmasına rağmen geri çekilme ile oldu o şekilde de gebeliğe ihtimal vermiyorum pek açıkçası tek şüpheli ilişkim reglin son günü olmuştu

Reglimin son günü ilişki esnasında prezervatif yırtıldı ve anında ilişkiye son verdik bosalma vs olmamıştı.Reglimin de son günü olduğu için ertesi gün hapı kullanmadım.Iliskiden 13 gün sonra (artimed) ve 20 gün sonra(pantum) ilk idrarla erken gebelik testi yaptım ikisi de negatifti fakat reglim 3 gün gecikti.Acaba yeniden test yapsam mı bu kadar kolay hamile kalınır mı?Yoksa kendimi strese sıkmadan mı böyle bir durun yaşayan oldu mu,hamile kalmak bu kadar kolay mı?
Boşalma olmadiysa niye korkuyorsun boşalma olursa hamile kalirsin yumurtlama dönemi boşalma olursa icine hamile kalirsin

Boşalma olmadı diyorsunuz risk yok.

Hamile değilsin daha nelerrrr

İnce prezervatif kullanıyorsanız eğer yırtılma riski yüksek. Zevk suyu(mezi) ndan bile çok düşük bir olasılık dahilinde hamile kalma ihtimali var. Umarım hamile değilsinizdir. 3 gün reglinizin gecikmesi normal.

X