merhaba arkadaslar benim esimde fransada strasbourgda biz dort senedir evliyiz aile birlesimi icin esim istek yapti ben ankarada gorusmelerimi yaptim fakat istek cikmadi.bir 1 bucuk-2 sene bekledikten sonra turkiyeye yerlesmeye karar verdik ben zaten turkiyede calisiyordum esimde kesin donus yapacak dugun yaptik evimizi aldik borcumuz oldugu icin esim tekrar fransaya dondu borclari toparlayip oyle gelecek yani bu yaz kesin donecek allah nasip ederse.fakat ben o donmeden once bir kerede olsa gidip gormek istiyorum fransayi turist olarak sengen vizesi icin basvurdum 31 ocakta ankarada randevum var.esimin halasida orada halasinin kocasi yapiyor istegi evleri cok buyuk ve kendilerine ait maddi durumlarida iyi fakat bankadaki hesaplari ne kadardir bilmem.esimde onlarin yaninda kaldigi icin kendi adina istek yapamadi.simdi davetiyeyi ve gerekli tum evraklari gonderdiler bana bende buradan tum evraklari hazirlayip randevuma gidicem fakat cok korkuyorum red cevabi verecekler diye..cokta korkuttular beni zor diye..cunku su an calismiyorum ev hanimiyim.calisirken vize almak kolay oluyormus ama bu sefer izin alamazdim is yerimden simdi ayrildim isten ve hazir calismiyorken izin sorunum yokken gideyim diyorum.evimiz var ama tapu esimin uzerine e bankadada oyle milyarlarim yok maalesef esim aylik gonderiyor tabi ama oda zaten masraflara gidiyor.yani ben konsolosluktakilerin gozunde potansiyel bi kacak isci olarak gorulucem galiba oraya gidip bir daha donmeyecek sanacaklar beni..ama ben kesinlikle orada yasamak istemiyorum zaten ki isteseydim o yaptigimiz aile birlesiminin uzerinde dururduk kac senedir ama biz ondan vazgectik.sadece 1 ay kalip geri donucem.simdi ben goturecegim evraklarin yaninda ek bilgi olarak esimin uzerinede olsa tapuyu son ay faturalardan bir kacini ve banka hesabimdaki giren cikan parayi gosteren bir belge goturmeyi dusunuyorum ayni sekilde esimde bana para gonderdigine dair hesap dokumunu gonderecek.simdi sizce bu durumda vizemin kabul edilmesi zormudur yoksa verirlermi yada baska ne gibi belge goturebilirim bana denilen belgeleri hazirladim zaten ek olarak yani onlari tekrar turkiyeye donecegime ikna etmek icin neler yapabilirim bana lutfen yardimci olun ben cok istiyorum esimin yasadigi yeri gormeyi ve zaten ne zamandir ayriyiz
gelipte ne yapcaksin guzelim bu soguk ulkeye. e$in kaldigi yerleri kameraya çeksin, izlersin vardiginda.. o kadar zahmet çekeceksin buralara gelmek için, degse bari
o konularla alakam olmadigi için bilgi veremicem yinede merak ettim, sonuç nedir ?
gelipte ne yapcaksin guzelim bu soguk ulkeye. e$in kaldigi yerleri kameraya çeksin, izlersin vardiginda.. o kadar zahmet çekeceksin buralara gelmek için, degse bari
o konularla alakam olmadigi için bilgi veremicem yinede merak ettim, sonuç nedir ?