Lütfen meme küçültme ameliyatı olanlar bakabilir mi ¿¿¿

Gamze0909

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
87
10
33
Arkadaşlar lütfen meme küçültenler allah rızası için cevap yazabilir mi
Ameliyat sonrası emzirebiliyormusunuz ameliyat olduktan sonra emzirenler lütfen yazarmisiniz

Doktorumuz emziremezsin dememişti ama süt gelme oranı çok düşer demişti. Kanallar kesiliyor çünkü

Emzirebilirsin diye hicbir garanti veremem dedi %20 emzirebilirsin ama oda süt miktarı az olur dedi bende bu riski alamadım açıkçası. O yüzden bu konuyu açma gereği duydum ameliyat olup emziren var mi diye canim :işsiz:

Ben 2. Çocuğu düşünmesem yarın gidip olcam beklemek istemiyorum ama bidaha emzirememek riskini alamıyorum malesef :KK43:

Ben ve birkaç arkadaşım yakın zamanda meme küçültme ameliyatı olduk..ve bu konuda birbirimze yardım etmek için bir watsap grubu kurduk.sadece küçültme yapan yada yakın zamanda emeliyat olacak olan arkadaşlar özelden bana tlf no yazarsanız sizleri de ekleyebilirim.

Ameliyat oldunuz mı? Benim dr um yüzde 50 emzirirsin dedi ama damla damla süt geliyordu çok az bi sağımda 30 cc çıkıyordu ve bir çocuk en az 90 la doyar ilk zamanlar. Yani anlayacağınız emzirilmiyor.şimdi olsa bebekten sonra olurdum .çok küçüktüm ve öyle dolaşmak istemiyordum

X