Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen lütfen tecrübeli arkadaslar cevap yazın?? Hamilemiyim
sımarıkcadı ve 38s benım de son adetım 3 subattı.pazartesı idrar tahlıli yaptım dun de kan tahlılı hamıleymişim.bence sız de beklemeyın bı an once ogrenın.satlarımız aynı sızden haber almak ısterım.hayırlısı gonlunuze gore olur ınsallah..
sımarıkcadı ve 38s benım de son adetım 3 subattı.pazartesı idrar tahlıli yaptım dun de kan tahlılı hamıleymişim.bence sız de beklemeyın bı an once ogrenın.SATlarımız aynı sızden haber almak ısterım.hayırlısı gonlunuze gore olur ınsallah..
sımarıkcadı ve 38s benım de son adetım 3 subattı.pazartesı idrar tahlıli yaptım dun de kan tahlılı hamıleymişim.bence sız de beklemeyın bı an once ogrenın.SATlarımız aynı sızden haber almak ısterım.hayırlısı gonlunuze gore olur ınsallah..
Evet canım hasta oldum hasta ne kelıme gec geldıgınden mıdır nedır şiddetlı agrılı dayanılcak gıbı degil bu ay baya zor geciyor..Oysa umutlanmıstım 10 gün gecikince ama malesef nasip degilmiş neyse hayırlısı .. sende ne var ne yok?
Evet canım hasta oldum hasta ne kelıme gec geldıgınden mıdır nedır şiddetlı agrılı dayanılcak gıbı degil bu ay baya zor geciyor..Oysa umutlanmıstım 10 gün gecikince ama malesef nasip degilmiş neyse hayırlısı .. sende ne var ne yok?