- 1 Şubat 2022
- 12
- -15
- 1
- 24
- Konu Sahibi Defne hasan cinar
-
Peki sizce kanama neden olduHamile kalmaniz imkansiz...
Yaaa kakanizin rengini niye soruyonuz yaa offf kafamda canlandi pehh
Kanamayi bilemem ama hamile değilsinizdir,yani mucize lazim.Peki sizce kanama neden oldu
Herkes dalga geçtiği için daha ciddi bi şekilde tekrar anlatmak zorunda hissettimaz önce de aynı konu açmışsınız
Zaten aynı kişi kafasına göre konu açıp duruyorBu konuları açan bence aynı kişi, güya dalga geçiyor.
'Elden sperm bulaşir mi' kafasindaysaniz adetinizin gecikmesi normal. Çunki aşiri takiyorsunuz. Stres yuzundendir gecikme. Ve 1 gun gecikme asla sorum degilSevgilimle ilişkim oldu. Asla üzerime boşalmadı, bana dokunurkende ellerini sabunlu su ile yıkayıp dokundu . Yinede etrafa sperm bulaşmışsa, spermler yaşayabilir mi? Ne kadar yaşar? Hamilelik riski olduğunu düşünmüyorduk. yunırtalama dönemimdi ikimizde aşırı dikkat ettik o yüzden. Ben bi ara çok akıntım olduğu için yıkamaya gittim 2 kere elimi yıkadıktan sonra vajinamı temizledim ( elimde sperm vardır belki bilmiyorum ama varsa bile elim kuruyudu) reglmden 1 gün önce idrar yaptığım sırada 1 damla kahveli kırmızılı ve içinde damar dokusu olan bi parça düştü. Sildiğimde bi daha olmadı. Şuan reglimin ilk günü olması lazım ama olamadım henüz sarı akıntım ve bel ağrım var. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce? Göğüslerimde değişiklik yok, bulantı yok, iştahta bi değişiklik yok, dışkımın rengi siyaha yakın ama ishal yada kabız değil
Bu yorumu yazmaya iniyordum, sen yazmışsın. GidiyorumKaka: Ben nalaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?