• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen konu ile ilgilenin

bella mira

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2022
44
20
18
32
Arkadaşlar merhaba benim bugün regl gecikmemin 4. Günü ve gecikmeden önce de olan belirtilerimi yazıyorum regl gününe 6 gün varken test yaptım ikinci çizgi çok silik daha sonra 2 gün arayla denedim negatif bugün de erken gebelik testi negatif ama bir kaç gündür ara ara olan baş dönmesi kasık ağrısı karın ağrısı sürekli gaz yorgunluk meme hassasiyeti yoğun şişkinlik koku hassasiyeti var ve bir kaç gün boyunca baş ağrısı hafif şiddette bir kere şiddetli oldu acile gittin sonra hep hafif çok hafif kafama takılan madem ki hamile değilim neden bütün bu belirtileri yaşıyorum

Arkadaşlar merhaba benim bugün regl gecikmemin 4. Günü ve gecikmeden önce de olan belirtilerimi yazıyorum regl gününe 6 gün varken test yaptım ikinci çizgi çok silik daha sonra 2 gün arayla denedim negatif bugün de erken gebelik testi negatif ama bir kaç gündür ara ara olan baş dönmesi kasık ağrısı karın ağrısı sürekli gaz yorgunluk meme hassasiyeti yoğun şişkinlik koku hassasiyeti var ve bir kaç gün boyunca baş ağrısı hafif şiddette bir kere şiddetli oldu acile gittin sonra hep hafif çok hafif kafama takılan madem ki hamile değilim neden bütün bu belirtileri yaşıyorum
Kan verdiniz mi

Biraz psikolojik biraz da baska nedenlerin karisimi olmus olabilir. 1 hafta varken baslamissiniz surece zaten. Kist falan da olmus olabilir onun belirtileri de hamilelikle uyusuyor. Belki de hicbir seyiniz yok. Neden doktora sormadınız?

Hayır ona korkuyorum negatif sonucu görecem diye bir defa ultrason da ve idrar testinde pozitif i gördüm kanda negatif di Dr kimyasal olduğunu söylemişti
Anladım kan vermediyseniz bişey demek olmaz açıkcası. Testler hatalı olabilir o yüzden garanti kan testi

Hayır ona korkuyorum negatif sonucu görecem diye bir defa ultrason da ve idrar testinde pozitif i gördüm kanda negatif di Dr kimyasal olduğunu söylemişti
Silik çizgi negatife döndüyse kimyasaldir evet.
Belirtiler psikolojik.
Birkaç güne regl olursunuz.
Stres geciktirir.
Geçmiş olsun.

Silik çizgi negatife döndüyse kimyasaldir evet.
Belirtiler psikolojik.
Birkaç güne regl olursunuz.
Stres geciktirir.
Geçmiş olsun.

Back