Benim konumu bilen bilir aramızda iletişim sıfır esimle ve tekrar olmamız imkansız aylar önce geldim zaten babamın evine ve adli tatilden dolayı davayi ben açacağım benim sıkıntım kendimle kendime değer veremiyorum o ne yapsa hak etmisim gibi düşünüyorum bana kotu davransa da ilişkinin içinde kalmaya devam ediyorum bi türlü kendimi toparlayamıyorum hata iki kişilik ama kendimi fazla hatalı buluyorum sürekli kendimi sorguluyorum içimdeki sevgi mi bağımlılık mi bilmiyorum bence bağımlılık çünkü yok sayıyor asagiliyor değer vermiyor ama ben hala ona karşı birsey besliyorum biliyorum sağlıksız bir durum küçük bebegim var birde 8 yaşında oğlum kendimi onlara verince rahatlıyorum sonra bir bakmışım dibe inmisim yine adamın beni umursamamasi benim egomu da incitti benim ailem annem babam çocuklarım dedi vicdan olRak nasıl böyle rahat hayret o bir anda sildi atti ben niye beceremiyorum ilişkiye çok emek veren taraf bendim demekki bu süreç normal mi suçluluk yetersizlik duygusu yoksa psikolojim mi bozuk bilmiyorum ise gireceğim için gidemiyorum doktora geçiyor mu geçecek mi bu zor zamanlar lütfen fikir verin linç yemek istemiyorum gelgitler çok fazla oluyor