Kızlar hemen özet geçiyorum ben şubat ayında ve nisan ayında ella kullandım ama iliskiye girmedim sadece sürtünme falan oldu ben içim rahat etsin istedim o yüzden kullandım. Ama olması gereken regllerimi oldum en son uzerinden ilişkinin 9 hafta gecti 2 ay oldu ve reglimi oldum 5 gun sürdü ama bazen kusturmayan mide bulantısı oluyordu ve ara kanamalar oluyordu hapları içtiğim zamandan beri oluyor neyse kan verdim iki hafta önce falan adam gebelik yok dedi takıntı yapmıssın dedi sadece ama hala emin olamıyorum gebe olsam sizce kan da belli olmazmıydo yani adam da derdi sizce yine kan vereyimmi? Olması gereken reglimi oldum ama bugun yine ara kanama olfum regl biteli 10 gub oldu bu arada içime bosalma gibi durum söz konusu değil sadece sürtünme zaten sonra bi saat gecimce ella aldık hemen kullanmıstım ama iste gecmeyen ust karın sisliğim var kızlar onun dısında hiç kusmak falan olmadı gebe olsam 2 ay geçmiş bu sürede regl olmazdım demi yani ama bu ara kanama ve ust karın sisliğimi anlamıyorum lütfen deneyimli birileri yazsın lütfen sislik ve ara kanama haptandır diye düşünüyorum ben sahsen