Gebeliğe Hazırlık Lütfen kızlar çok acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

denizirmakss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
535
715
53
29
Kızlar ben 7 aylık evliyim ve artık bebek çalışmalarına başladık. Bende pcos vardı ama taşınma telaşım ev filan derken Doğru düzgün bir hastaneye gidemedik. Bende uç ayda bir adet gören biriyim bu ay adet gördüm ve değerlendirmeye karar verdim adetim 12 sinde başladı 19 Ocak’ta bitti bizde 19 Ocak’ta iliskiye girdik. İliskiye girdikten sonra ertesi gün sabaha kadar sol kaşığımda agri vardı yanma gibi bir agri. Bugün de iliskiye girdik ve a sayılmayacak derecede kanamam oldu. Yine hafiften agri var ne yapmalıyım daha önce basınıza geldi mi bir fikriniz var mi ailem olmadığı icin en ufak Şti bile buraya yazıyorum hatam varsa affola iyi geceler

adet kanamasinin icerde kalan kismi akmis olabilir desem cok az gelirdi o zaman. Rahim agzini kontrol ettirmeni de oneririm. Iliski sirasinda kanama olmasinin arkadinda ciddi bi problem olabilir. Enfeksiyon olmus olabilrsin durduk yere kanama olmaz yani.

Su an da doktora gidemiyorum maalesef görevim gereği farklı bir seğirteyim yaşadığım yere dönünce gideceğim teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin insallah önemli bir şey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…