- 16 Ocak 2022
- 24
- -3
- 6
- 22
- Konu Sahibi Papatya12340847
-
Kaçma planı en en en son bayram sonu babası babamla konusucak dua et guzel gecsin insallahCok igrenc bir durum gercekten. Ailenin yaninda mutlu degilsin seni cok iyi anliyorum. Ama.onunla da mutlu olacsginin garantisini alamazsin. Yarin sana cok farkli davranirsa ne yapacaksin nereye kacacaksin. Kacmak cozum degil inanki evliligi pembe bulutlarin ustunde kolay bir hayat oldugunu zannetme. Kavgalar gurultuler sorumluluklar hersey baslayacak. Suanda oldugu gibi olmayacak. O nedenle ailen kotu de olsa ya da kotu demeyim.de kotu de davransa asla onlara yuz cevirme. Eger birbirinizi srviyorsaniz mucadele edin. Kapidan kovulsada yine gelsin yine gelsin yine gelsin.
Umarim hersey gonlunce olur ama asla ve asla kacmayi dusunme. Babasi geldiginde 'el vedud ya vedud karsimdakinin agzini durut' diye dua et. Umarim babanin dili tutulur da "yok" diyemez. Verdim gitti der insallahKaçma planı en en en son bayram sonu babası babamla konusucak dua et guzel gecsin insallah
Tofaş'ı var bırakmaz herşey toz pembe yarın bir gün evlenince ana baba sözü dinlemedim diye kafasını vurur ama iş işten geçerSana başka soru soruyorum. Yaşın kaç? Bu adam Dünya hali 2 çocukla ortada bıraksa bir planın var mı?
Belli kaçacak adama. Sorulara bile cevap vermiyor. Adamdan vazgeçme ihtimalinin ihtimalini bile düşünmüyor. Cehennemine koşuyor.Tofaş'ı var bırakmaz herşey toz pembe yarın bir gün evlenince ana baba sözü dinlemedim diye kafasını vurur ama iş işten geçer
Ne demek askerdeyken ölsün.Evlensinler sanada beddua ederler.Huzurlu yuvan olmaz iyi düşün.Kac diyemem sana bir dugunun olmazsa içinde ukde kalır ve adam seni ne kadar sahiplenecek.Merhaba uzun ve karışık olabilir ben elimden geldiğinde yazıyım bana akıl verin lütfen benim 8 senelik ilişkim var ve 2 sene önce askere gitti askerdeyken ailem yakaladı isinden dolayı oturduğu evden dolayı istemedi bu arada sevgilimin sanayide araba tamiratı üzerine ortak dükkanı var askerden ölüsünün gelmesini istedi beni evlatlıktan reddetti neyse sevgilim askerden geldi biz engelleri yikmak uğruna beyaz eşyamızı aldık sevgilim bana takcağı bilezikleri dizdi birazda vakit geçsin kabullensinler diye bekledik sonra ben markete kasiyer olarak başladım tekrar benim aileme konusmak icin annesi geldi annem kapıdan içeriye almadı nasibinizi başka yerde arayın ben kızımı vermem dedi kapıyı kapattı kapatır kapatmaz bana küfürler şiddet uyguladı yani gören duyan öz evlat olduğumu bilmez ben zaten doğurmaj istemiyodum keşke aldirsaydim lafları saydı daha sırf sevdim diye evlenmek istiyorum diye eziyet ediyo resmen ve ben ne yapıcamı bilmiyorum bana yardimcı olur musunuz bayram sonu tekrar konuşmayı düşünüyoruz eğer tekrar olumsuz olursa ya nikah kıymayı ya da kaçmayı düşünüyoruz kafam o kadar doluki Babasının bindiği araba toros diye oturdugu ev mustakil diye annem kucuk goruyo acikcasi sevgilimin akrabasinada konussunlar ben kendime uygun damat bulunca ayırcam onlari demis ve benjm sevgilim çok şükür tofaş aldi o benim gururum alın teriyle kazanıyo cabaliyo
Şuan o begenmedikleri arabalar 150 bin var.Tofaş'ı var bırakmaz herşey toz pembe yarın bir gün evlenince ana baba sözü dinlemedim diye kafasını vurur ama iş işten geçer
Çok haklısınız , bence işini biliyorsa sevgilinizin istikbali maddi olarak parlak olabilir. Olmasa nolur ki yeter ki çalışkan ve dürüst olsun . Ama kesinlikle kaçmayın . İlla sonunda sizin dediğiniz olacaktır. Ama kaçarsaniz, değeriniz düşer, sorun yasarsiniz. Lanett gibi bir şey bu sanki. Kaçıp mutlu olan vardır ama ben hiç duymadımMerhaba uzun ve karışık olabilir ben elimden geldiğinde yazıyım bana akıl verin lütfen benim 8 senelik ilişkim var ve 2 sene önce askere gitti askerdeyken ailem yakaladı isinden dolayı oturduğu evden dolayı istemedi bu arada sevgilimin sanayide araba tamiratı üzerine ortak dükkanı var askerden ölüsünün gelmesini istedi beni evlatlıktan reddetti neyse sevgilim askerden geldi biz engelleri yikmak uğruna beyaz eşyamızı aldık sevgilim bana takcağı bilezikleri dizdi birazda vakit geçsin kabullensinler diye bekledik sonra ben markete kasiyer olarak başladım tekrar benim aileme konusmak icin annesi geldi annem kapıdan içeriye almadı nasibinizi başka yerde arayın ben kızımı vermem dedi kapıyı kapattı kapatır kapatmaz bana küfürler şiddet uyguladı yani gören duyan öz evlat olduğumu bilmez ben zaten doğurmaj istemiyodum keşke aldirsaydim lafları saydı daha sırf sevdim diye evlenmek istiyorum diye eziyet ediyo resmen ve ben ne yapıcamı bilmiyorum bana yardimcı olur musunuz bayram sonu tekrar konuşmayı düşünüyoruz eğer tekrar olumsuz olursa ya nikah kıymayı ya da kaçmayı düşünüyoruz kafam o kadar doluki Babasının bindiği araba toros diye oturdugu ev mustakil diye annem kucuk goruyo acikcasi sevgilimin akrabasinada konussunlar ben kendime uygun damat bulunca ayırcam onlari demis ve benjm sevgilim çok şükür tofaş aldi o benim gururum alın teriyle kazanıyo cabaliyo
Siz markette kasiyer olarak işe başlamışken ailenizin müstakbel damatlarının işini ve evini beğenmemeleri de burnu büyüklük olmuş.ailem yakaladı isinden dolayı oturduğu evden dolayı istemedi
Beklediği zengin damat adayı hiç gelmediBenim kv.dede zamanında kızına kimseyi yakıştıramazdı, gelenleri beğenmeyip kapıdan kovardı.
Şimdi görümcem 60 yaşında evlenmedi
Anne baba yok
Tek başına yaşıyor
Tmm ailen çok anlayışsız çok gaddar ama kaçarsan varya uffffff.Merhaba uzun ve karışık olabilir ben elimden geldiğinde yazıyım bana akıl verin lütfen benim 8 senelik ilişkim var ve 2 sene önce askere gitti askerdeyken ailem yakaladı isinden dolayı oturduğu evden dolayı istemedi bu arada sevgilimin sanayide araba tamiratı üzerine ortak dükkanı var askerden ölüsünün gelmesini istedi beni evlatlıktan reddetti neyse sevgilim askerden geldi biz engelleri yikmak uğruna beyaz eşyamızı aldık sevgilim bana takcağı bilezikleri dizdi birazda vakit geçsin kabullensinler diye bekledik sonra ben markete kasiyer olarak başladım tekrar benim aileme konusmak icin annesi geldi annem kapıdan içeriye almadı nasibinizi başka yerde arayın ben kızımı vermem dedi kapıyı kapattı kapatır kapatmaz bana küfürler şiddet uyguladı yani gören duyan öz evlat olduğumu bilmez ben zaten doğurmaj istemiyodum keşke aldirsaydim lafları saydı daha sırf sevdim diye evlenmek istiyorum diye eziyet ediyo resmen ve ben ne yapıcamı bilmiyorum bana yardimcı olur musunuz bayram sonu tekrar konuşmayı düşünüyoruz eğer tekrar olumsuz olursa ya nikah kıymayı ya da kaçmayı düşünüyoruz kafam o kadar doluki Babasının bindiği araba toros diye oturdugu ev mustakil diye annem kucuk goruyo acikcasi sevgilimin akrabasinada konussunlar ben kendime uygun damat bulunca ayırcam onlari demis ve benjm sevgilim çok şükür tofaş aldi o benim gururum alın teriyle kazanıyo cabaliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?