Lütfen karmaşık olabilir ama okurmusunuz

Papatya12340847

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
24
-3
6
22
Merhaba uzun ve karışık olabilir ben elimden geldiğinde yazıyım bana akıl verin lütfen benim 8 senelik ilişkim var ve 2 sene önce askere gitti askerdeyken ailem yakaladı isinden dolayı oturduğu evden dolayı istemedi bu arada sevgilimin sanayide araba tamiratı üzerine ortak dükkanı var askerden ölüsünün gelmesini istedi beni evlatlıktan reddetti neyse sevgilim askerden geldi biz engelleri yikmak uğruna beyaz eşyamızı aldık sevgilim bana takcağı bilezikleri dizdi birazda vakit geçsin kabullensinler diye bekledik sonra ben markete kasiyer olarak başladım tekrar benim aileme konusmak icin annesi geldi annem kapıdan içeriye almadı nasibinizi başka yerde arayın ben kızımı vermem dedi kapıyı kapattı kapatır kapatmaz bana küfürler şiddet uyguladı yani gören duyan öz evlat olduğumu bilmez ben zaten doğurmaj istemiyodum keşke aldirsaydim lafları saydı daha sırf sevdim diye evlenmek istiyorum diye eziyet ediyo resmen ve ben ne yapıcamı bilmiyorum bana yardimcı olur musunuz bayram sonu tekrar konuşmayı düşünüyoruz eğer tekrar olumsuz olursa ya nikah kıymayı ya da kaçmayı düşünüyoruz kafam o kadar doluki Babasının bindiği araba toros diye oturdugu ev mustakil diye annem kucuk goruyo acikcasi sevgilimin akrabasinada konussunlar ben kendime uygun damat bulunca ayırcam onlari demis ve benjm sevgilim çok şükür tofaş aldi o benim gururum alın teriyle kazanıyo cabaliyo

Annenizin bulduğu damat kolunuza bilezikleri dizer , mercedeslerde gezdirir belki sizi ama huzur veremez. Ama ne olursa olsun gizli nikah kıymak veya kaçmak gibi bir yanlış yapmayın sakın

Altında Mercedes ve rezidansta oturan doktor yakinimiz karısını delirtti kadını senelerce dışarı çıkarmadı resmen hapsetti evlere yani evle arabayla işle değil karakaterle kişilikle oluyor bu işler eğer çok seviyorsan evlenirsin umarım herşey daha kolay olur sadece daha iyi tanımaya çalış acele karar verme herşey daha kötü olursa ayrilabilesin ama yok çok mükemmel biri çok seviyorum diyorsan herşeyi göze alır gider resmi nikahını kiyarsin ailen belki bir süre kusebilir ama yaptıkları kibirin bedelini de öderler . Allah hayırlısını versin

Annemin kibri boyundan büyük annemdir babamdir sonuçta hersey guzel olsun dedikce yokuşa sürüklüyolar annesi annemle konusmaya geldi kapıdan kovdu

Annesiz ne yazık ki sizi çok düşük görüyor ve size yakıştırmadığı damara adayını daha da düşük görüyor.
Kendisi ne acaba merak ettim.
Bence kendi içindeki yetersizlik ve mutsuzluktan böyle yapıyor.
Eğer anlattığınız dışında bir şey yoksa asla boyun eğmeyin.
Ama bazıları eksik anlatıyor sevgilisinin kusurlarını görmeyip sadece ailesi yoktan yere yapıyor gibi anlatıp kendini kandırıyor.
Eğer böyle bir durum yoksa hiç vazgeçmeyin devam edin

Annemin bana sunduğu tek sebep bu alın teriyle kazanan adama bakamaz ev geçindiremez bak bak sanayiciye kız verdi dicekler diye laf ediyo halbuki tanısa o temiz kalbini görürki

Annemin kibri boyundan büyük annemdir babamdir sonuçta hersey guzel olsun dedikce yokuşa sürüklüyolar annesi annemle konusmaya geldi kapıdan kovdu
Yaptığı çok büyük bir ayıp kendini bilen bu şekilde davranmaz istemiyorsa daha kibar bir dil ile anlata bilir sırf maddiyat icinmi bu kadar büyük tepkiler veriyor yoksa sevgilinizin kötü aliskanliklari falanmi var

Annemin bana sunduğu tek sebep bu alın teriyle kazanan adama bakamaz ev geçindiremez bak bak sanayiciye kız verdi dicekler diye laf ediyo halbuki tanısa o temiz kalbini görürki
Sana başka soru soruyorum. Yaşın kaç? Bu adam Dünya hali 2 çocukla ortada bıraksa bir planın var mı?

İstemiyorlarsa vardır bi bildikleri, hakir görmekle ilgili değildir. Mutsuz olacağını düşünüyorlar demek. Müstakil evde kaynanayla mı yaşayacaksın ? Profilde 20 yaş yazıyor 8 senelik nasıl oluyor bu ilişki?
Sanayide çakılan adamla nerde nasıl tanıştın, 8 sene nerde görüştün, tanıdığından emin misin ?

Cok igrenc bir durum gercekten. Ailenin yaninda mutlu degilsin seni cok iyi anliyorum. Ama.onunla da mutlu olacsginin garantisini alamazsin. Yarin sana cok farkli davranirsa ne yapacaksin nereye kacacaksin. Kacmak cozum degil inanki evliligi pembe bulutlarin ustunde kolay bir hayat oldugunu zannetme. Kavgalar gurultuler sorumluluklar hersey baslayacak. Suanda oldugu gibi olmayacak. O nedenle ailen kotu de olsa ya da kotu demeyim.de kotu de davransa asla onlara yuz cevirme. Eger birbirinizi srviyorsaniz mucadele edin. Kapidan kovulsada yine gelsin yine gelsin yine gelsin.

Bir tanidik kız " vermezseniz kaçarım" dedi.

Aile kaçacagini biliyorduk. Mecburen verdiler. Yatırım tavsiyesi değildir, çünkü bu büyük bir olay. Ailesini razı etmeden evlenip mutlu olan görmedim. Çünkü erkek tarafı kactigin Zaman seni küçük görüyor. Kimsesiz oluyorsun. Çocukların bile hissediyor bunu. Aşkından ölen görmedim ben.

Ama saplantılı ve takıntılı bir şekilde illa bu olacak diyenlerin, hayal kırıklığına çok şahit oldum. Tabiki kendi hayatın. Yaşını bende merak ettim. 19-20 ise çok tehlikeli yaşlar. Bin defa düşün.

Bu arada tamircilik çağın mesleği bence. Hele güvenilir bir insansa çok kazanır

Hiçbi kötü alışkanlığı yok olsa başta ben yanında olmazdım
Sevgilinizin ailesinden degil de kendi yakinlarinizdan birilerini araya koyun anneniz ile konuşması için annenize sözü geçen birisi konuşsun guzellikle olsun istiyorsun Allah yardımcınız olsun ama ailenin karşısına sevgilinin ailesini çıkarma yazık insanları bu kadar hor görmesi tepeden bakması karşı tarafi daha fazla rencide ettirme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…