• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN KAN SONUCUNDAN ANLAYAN VARSA CEVAP YAZAR MI?

Bicare58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
809
109
103
51
Doktorun surekli korku saldığı ve bir aydır çıkamadığım hemotoliji bölümü. Lütfen anlayan yazsın.Bir aydır durmadan kan tahlili ve genetik tahlil veriyorum birseyde demiyor sürekli kötı birseyler ariyor konusuyor. Kemik iliği diyor biyopsi diyor psikolojim alt ust
Screenshot_20240228-170656_e-Nabz.webp

Benim de plt değerim yüksek genetik test alındı henüz sonuçları çıkmadı ama doktora korkmam gerekli mi diyince bilmiyorum sonuçlar gelsin dedi ve korku iyice sardı beni bende de en ufak şeyde kalbim yerinden çıkacak gibi olmaya başladı
Şu an kötü kolestrolüm yüksek ve sürekli çarpıntım var hep başım dönüyor. Hayat kalitem çok düştü. Kalpte mitral kapakta da hafif çökme çıktı😔😔

Kolestrol ve seker herkeste var inanin o duzeltilir Rabbim dermansiz dert vermesin
Amin canım inşallah. Benim ldl kötü kolestrolüm yüksek sadece yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum kbb gittim vertigo dedi sadece anlattığım şeyleri dinleyerek. Her gün mü döner vertigo da beni bu perişan ediyor. Ilacta kullaniyorum hic bir degisiklik yok🥺🥺

Amin canım inşallah. Benim ldl kötü kolestrolüm yüksek sadece yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum kbb gittim vertigo dedi sadece anlattığım şeyleri dinleyerek. Her gün mü döner vertigo da beni bu perişan ediyor. Ilacta kullaniyorum hic bir degisiklik yok🥺🥺
Vertigo oyle ama cok zor ve surekli olan bisi

Back
X