- 15 Mart 2018
- 809
- 109
- 103
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım bişey çıkmaz canim periferik yaymada lenfositin fazla çıkmış bunun sebebini öğren bence. umarım en doğru kararı verirsinSiz bilirsiniz.
Herhangi bir sonuca varıldı mı?Yok biyopsi istemiyorum
En son genetikten sonuçlarım temiz geldi bir daha da gitmedim. Zaten bir cok sağlık sorunum cikti ve sağolsunlar şimdi ağır panik atak hastası oldumHerhangi bir sonuca varıldı mı?
Benim de plt değerim yüksek genetik test alındı henüz sonuçları çıkmadı ama doktora korkmam gerekli mi diyince bilmiyorum sonuçlar gelsin dedi ve korku iyice sardı beni bende de en ufak şeyde kalbim yerinden çıkacak gibi olmaya başladıHerhangi bir sonuca varıldı mı?
Rabbim korktugunuza ugratmasinEn son genetikten sonuçlarım temiz geldi bir daha da gitmedim. Zaten bir cok sağlık sorunum cikti ve sağolsunlar şimdi ağır panik atak hastası oldum
Amin cumlemiziRabbim korktugunuza ugratmasin
Sizi evladiniza, evladinizi da size bagislasin insaAllah![]()
Şu an kötü kolestrolüm yüksek ve sürekli çarpıntım var hep başım dönüyor. Hayat kalitem çok düştü. Kalpte mitral kapakta da hafif çökme çıktıBenim de plt değerim yüksek genetik test alındı henüz sonuçları çıkmadı ama doktora korkmam gerekli mi diyince bilmiyorum sonuçlar gelsin dedi ve korku iyice sardı beni bende de en ufak şeyde kalbim yerinden çıkacak gibi olmaya başladı
Kolestrol ve seker herkeste var inanin o duzeltilir Rabbim dermansiz dert vermesinŞu an kötü kolestrolüm yüksek ve sürekli çarpıntım var hep başım dönüyor. Hayat kalitem çok düştü. Kalpte mitral kapakta da hafif çökme çıktı![]()
Amin canım inşallah. Benim ldl kötü kolestrolüm yüksek sadece yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum kbb gittim vertigo dedi sadece anlattığım şeyleri dinleyerek. Her gün mü döner vertigo da beni bu perişan ediyor. Ilacta kullaniyorum hic bir degisiklik yokKolestrol ve seker herkeste var inanin o duzeltilir Rabbim dermansiz dert vermesin
Vertigo oyle ama cok zor ve surekli olan bisiAmin canım inşallah. Benim ldl kötü kolestrolüm yüksek sadece yoğun bir baş dönmesi yaşıyorum kbb gittim vertigo dedi sadece anlattığım şeyleri dinleyerek. Her gün mü döner vertigo da beni bu perişan ediyor. Ilacta kullaniyorum hic bir degisiklik yok![]()
Cnm ne bilim 10 gundur hic gecmiyorVertigo oyle ama cok zor ve surekli olan bisi