Arkadaşlar yumurtlama günümüm 24 Mayıs hemen ertesi gün gohuslerim dolgunlasmaya başladı 26 27 Mayıs'ta gohus uçlarım kaşınmaya ağrımaya başladı hala gohuslerm ağrılı akıntım beyaz renkle fazla değil az az geliyor ve kasik ağrılarım var ara ara bütün vücudum ağrıyor çok halsizim ateş basıyor ayaklarımın alti yanıyor ve yüzümde bugün uyandığımda sivilceler vardı böyle ve adete 6 gün var sizce hamilemiyim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lütfen herkes fikrini belirtsin hamilelik mi🙏
- Konu Sahibi Bebisee
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- deneyimli anneler hamielik belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
tüm bunlara bakarak hamilesiniz denemez. daha 6 gün varmış adetinize. adet gününden 1 gün önce erken gebelik testi veya kan testi yaptırarak öğrenebilirsiniz.Arkadaşlar yumurtlama günümüm 24 Mayıs hemen ertesi gün gohuslerim dolgunlasmaya başladı 26 27 Mayıs'ta gohus uçlarım kaşınmaya ağrımaya başladı hala gohuslerm ağrılı akıntım beyaz renkle fazla değil az az geliyor ve kasik ağrılarım var ara ara bütün vücudum ağrıyor çok halsizim ateş basıyor ayaklarımın alti yanıyor ve yüzümde bugün uyandığımda sivilceler vardı böyle ve adete 6 gün var sizce hamilemiyim
- 19 Haziran 2021
- 3.602
- 1
- 7.099
- 88
Gününüz geçmeden bişey söylemek çok zor 6 gün varmış hala geçmesini bekleyin bence inşallah hamilesinizdir.Arkadaşlar yumurtlama günümüm 24 Mayıs hemen ertesi gün gohuslerim dolgunlasmaya başladı 26 27 Mayıs'ta gohus uçlarım kaşınmaya ağrımaya başladı hala gohuslerm ağrılı akıntım beyaz renkle fazla değil az az geliyor ve kasik ağrılarım var ara ara bütün vücudum ağrıyor çok halsizim ateş basıyor ayaklarımın alti yanıyor ve yüzümde bugün uyandığımda sivilceler vardı böyle ve adete 6 gün var sizce hamilemiyim
Hamileyseniz bile bu belirtileri bu kadar erken ve yoğun hissetmeniz teknik olarak pek mümkün değilArkadaşlar yumurtlama günümüm 24 Mayıs hemen ertesi gün gohuslerim dolgunlasmaya başladı 26 27 Mayıs'ta gohus uçlarım kaşınmaya ağrımaya başladı hala gohuslerm ağrılı akıntım beyaz renkle fazla değil az az geliyor ve kasik ağrılarım var ara ara bütün vücudum ağrıyor çok halsizim ateş basıyor ayaklarımın alti yanıyor ve yüzümde bugün uyandığımda sivilceler vardı böyle ve adete 6 gün var sizce hamilemiyim
Bir umut istetüm bunlara bakarak hamilesiniz denemez. daha 6 gün varmış adetinize. adet gününden 1 gün önce erken gebelik testi veya kan testi yaptırarak öğrenebilirsiniz.
Hiç böyle belirtiler olmamıştı bukadar erken o yüzden umutlandimÂdet belirtisi de olabilir. Gebelik belirtileri bu kadar erken ortaya çıkmaz genelde. Âdet günü gecikince test yaparsınız.
Biliyorum o yüzden deneyimli kişilere sormak istedim hiç bukadar erken belirtiler olmamıştı o yüzden umutlandHamileyseniz bile bu belirtileri bu kadar erken ve yoğun hissetmeniz teknik olarak pek mümkün değil
İnsalalhGününüz geçmeden bişey söylemek çok zor 6 gün varmış hala geçmesini bekleyin bence inşallah hamilesinizdir.
- 2 Aralık 2014
- 438
- 392
- 103
- 32
Seni o kadr iyi anlıyorum ki..... ben saldım artık. Eşimde ben de doktora gittik her şey normal. seneye kadar deniycez üstüne düşmemeyi hedefliyorum. baktım 2023 hazirana kadar olmuyor aşılama-tüp bebek deneyeceğim. hem para biriktirmiş olurum o zamana kadar. gerek kalmazsa çocuk masrafına gider :) Adetime 1 hafta kala heyecanlanıyordum şu an da sanırım 1 hafta var takvim uygulamasını bile sildim doktorumun tavsiyesiyle o yüzden adet günümü bile hesaplayamıyorum hafiften kasık ağrılarım başladı da ordan anladım yakın olduğunu. hayırlısıysa olsun inşallah <3 adet belirtileriyle aynı olduğu için teşhis koymak zor.. insan bu anlarda çok destek arıyor. allah kalbine ferahlık, kucağına bir bebiş versin inşallah <3Arkadaşlar yumurtlama günümüm 24 Mayıs hemen ertesi gün gohuslerim dolgunlasmaya başladı 26 27 Mayıs'ta gohus uçlarım kaşınmaya ağrımaya başladı hala gohuslerm ağrılı akıntım beyaz renkle fazla değil az az geliyor ve kasik ağrılarım var ara ara bütün vücudum ağrıyor çok halsizim ateş basıyor ayaklarımın alti yanıyor ve yüzümde bugün uyandığımda sivilceler vardı böyle ve adete 6 gün var sizce hamilemiyim
Yumurtlamanın ertesi günü göğüsler hamilelikten dolayı dolgunlaşamaz. O esnada daha döllenme bile gerçekleşmemiştir muhtemelenBiliyorum o yüzden deneyimli kişilere sormak istedim hiç bukadar erken belirtiler olmamıştı o yüzden umutland
Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinSeni o kadr iyi anlıyorum ki..... ben saldım artık. Eşimde ben de doktora gittik her şey normal. seneye kadar deniycez üstüne düşmemeyi hedefliyorum. baktım 2023 hazirana kadar olmuyor aşılama-tüp bebek deneyeceğim. hem para biriktirmiş olurum o zamana kadar. gerek kalmazsa çocuk masrafına gider :) Adetime 1 hafta kala heyecanlanıyordum şu an da sanırım 1 hafta var takvim uygulamasını bile sildim doktorumun tavsiyesiyle o yüzden adet günümü bile hesaplayamıyorum hafiften kasık ağrılarım başladı da ordan anladım yakın olduğunu. hayırlısıysa olsun inşallah <3 adet belirtileriyle aynı olduğu için teşhis koymak zor.. insan bu anlarda çok destek arıyor. allah kalbine ferahlık, kucağına bir bebiş versin inşallah <3
Ama şimdiye kadar hala gohusler dolgun ve ucu kasiniyor arada bu neyden olabilir ki ? Devam etmesi beni düşündürdüYumurtlamanın ertesi günü göğüsler hamilelikten dolayı dolgunlaşamaz. O esnada daha döllenme bile gerçekleşmemiştir muhtemelen
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.013
- 548
Benim fikrim hamilelik değil gibi .
Malum bunlar hem gebelik hem regl belirtisi.
Mecbur bekleyeceksin 5-6 gün.
İstersen bı kan testi var betaya bakalsin.
Göğüslerin hassasiyeti hormonlarla alakalı olabilir
Benim 10 gündür dokunulamayacak kadar aciyo, şiş,dolgun ama gebelik ihtimali bile yok.
Olabilir yani aklın karışmasın.
Boşuna umutlanma diye söylemek istedim.
Benim 10 gündür dokunulamayacak kadar aciyo, şiş,dolgun ama gebelik ihtimali bile yok.
Anladım tşk ederimBenim fikrim hamilelik değil gibi .
Dolgunluk hormonlardan olabilir, kaşıntıyı bilemiyorumAma şimdiye kadar hala gohusler dolgun ve ucu kasiniyor arada bu neyden olabilir ki ? Devam etmesi beni düşündürdü
Hayırlısıyla, sağlıkla inşallah. Belirti ben de çok aradım ama insan kendi kendine çok baskı kuruyor bu şekilde. Daha üzücü oluyor yani. Gerçekten hamile kaldığımda, üstelik tüp bebek olduğu için bu ihtimale hazırdım, hiçbir belirtim olmadı ta ki keseyi görene kadarAnladım hayırlısı insalalh hamileliktir ama
Rabbim yardim etsin zor bir süreç Allah isteyen herkesin kucağını doldursun.. işte umut ediyoruzHayırlısıyla, sağlıkla inşallah. Belirti ben de çok aradım ama insan kendi kendine çok baskı kuruyor bu şekilde. Daha üzücü oluyor yani. Gerçekten hamile kaldığımda, üstelik tüp bebek olduğu için bu ihtimale hazırdım, hiçbir belirtim olmadı ta ki keseyi görene kadar
Benim yumurtlama günümde 26sıydı. Test yaptığınız zaman sonucu paylaşır mısınız belki cesaret alıp ben de yaparımArkadaşlar yumurtlama günümüm 24 Mayıs hemen ertesi gün gohuslerim dolgunlasmaya başladı 26 27 Mayıs'ta gohus uçlarım kaşınmaya ağrımaya başladı hala gohuslerm ağrılı akıntım beyaz renkle fazla değil az az geliyor ve kasik ağrılarım var ara ara bütün vücudum ağrıyor çok halsizim ateş basıyor ayaklarımın alti yanıyor ve yüzümde bugün uyandığımda sivilceler vardı böyle ve adete 6 gün var sizce hamilemiyim