Lütfen Hayatıma Yön Vermem Gerek Yardım Edin (AÖF)

Vintagekafa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
15
1
31
Arkadaşlar merhaba ben pazarlama 2.sınıf okuyorum ve bu sene son senem ve geçiş yapmak yerine çalışıp, aöf den bir bölüm okumayı düşünüyorum.
Sözlüm astsubay ve 2 sene sonra evleneceğiz sabit bir yerde yaşayamayacağımız için her yerde çalışma imkanım olabilecek bir bölüm okumak istiyorum devlet memuru olamam zaten lütfen yardım edinn :)

Arkadaşlar merhaba ben pazarlama 2.sınıf okuyorum ve bu sene son senem ve geçiş yapmak yerine çalışıp, aöf den bir bölüm okumayı düşünüyorum.
Sözlüm astsubay ve 2 sene sonra evleneceğiz sabit bir yerde yaşayamayacağımız için her yerde çalışma imkanım olabilecek bir bölüm okumak istiyorum devlet memuru olamam zaten lütfen yardım edinn :)
Dikey Geçiş yapıp 4 yilliga mi tamamlamak istiyorsunuz 3.sınıftan başlayıp yoksa yine 2 yıllık mi istiyorsunuz. Eğer 4 yilliga tamanlama istiyorsaniz artık Dikey Geçiş sinavina gireceksiniz tercih verip yerleseceksiniz.

Eğer 2 yıllık istiyorsanız yine önlisans bölümlerine sınavsız 2.üniversite kapsamında kayıt olursunuz agustos.eylül gibi ama lisans tamamlama için DGS şartı geldi artık.

Vintagekafa merhaba. Açıköğretim okuyacaksan önünü göreceğin bir meslek tercih etmeni öneririm. Mesela Adalet bölümü. KPSS düşünmesen devlet memurluğu düşünmesen dahi çok rahat bir avukatın yanında çalışabilirsin. Veya sınav çalışma imkanın olursa İcra Müdürlüğüne hazırlanırsın. Adaleti bitirdikten sonra yine açıköğretimden Kamu Yönetimine geçersin. Oh mis önünü çok rahat görürsün:KK52:

X