Lutfen hamileler bakabilirmi

nurimomo

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
1.074
539
323
Kizlar tecrubeli arkadaslar 12 haftalikken radyolog kiza benziyo demisti 18 haftaligim kadin dogumcu kesin erkek dedi pipisi var dedi banada gosterdi ben sasirdim aileme arkadaslara soledim artik 18 haftalik bebek degisirmi yani organlari tam olusmus oluyo degilmi ilkhamileligim oyuzden eminde olamiyorum kesin dedi doktor ama nedersiniz ?

Uşağin degistigi nerde görülmüş kiz doktor yanilmasi olur da ama degismez.
En son denilene inan .bencw yada baska bi doktora tekrar git

nebileyim 12 haftada kiza benziyo demisto radyolog bende 18 haftaya kadar ole dediyse tamam kizdir demistim bianda dun erkek deyince dumur oldumsasirdim herkes sordu artik soyledim hani bazen oluyomusya kordonu fln saniyolarmis ole bi takildi aklima sadece bisonraki gorusumde tam emin olurum galba

Bebeğiniz erkek
18. Haftada artık yanlıma payı olmaz
Erkek fikrine alışsanız iyi olur

Kıza benziyor demiş kız dememiş ki 12. Haftada cinsiyet ultrason ile saptanamaz doktorunuz sadece tahminde bulunmuş. Ama doktorun yanılma payı her zaman var tabiki halam 9 ay boyunca kızım olacak diyr gezdi doğumhaneden erkek bebekle çıktı

Bebeğiniz erkek
18. Haftada artık yanlıma payı olmaz
Erkek fikrine alışsanız iyi olur
Demekki bu ikili testteki tahminler yaniltici olabiliyor kiza benziyo deyince oledir sanmistim ilkhamileligim erkek kiz farketmez saglikli olsun yeter sagol cnm cvbin icin icim rahatladi

Demekki bu ikili testteki tahminler yaniltici olabiliyor kiza benziyo deyince oledir sanmistim ilkhamileligim erkek kiz farketmez saglikli olsun yeter sagol cnm cvbin icin icim rahatladi
Benziyor demiş zaten 12. Haftada henüz net değil ki
Şuan net en azından artık oğlun olcak canım

Valla kiza benziyo deyince sadece cokyakinlarimla paylastim onlarda ole dediyse kizdir dediler isim bile dusunmeye baslamistik sasirdim sadece ama hicfarketmez ilkbebisim saglikli olsunda

Canım zaten değişme diye bişey yok göbek kordonuyla falan karıştırılıyor bazen . eşim için ailesine hep kız demişler benim için erkek ,ikimizi de doğunca öğrenmişler

Merhaba bana da 13 ve 16da erkek dedi pipiyi gösterdi hatta. 19da başka bir Dr ayrıntılıda kız dedi. Tıp fakültesinde bir doktordu. Biz de şaşırdık ama kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…