• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LÜTFEN GÖRÜN kıbrısta sperm donasyonu

canım ben kısaca kendimden bahsedeyim.eşimde spermlerde morfoloji bozukluğu var.6 başarısız mikroenjeksiyon denemesi var ve en son çare sperm bankasından sperm düşünüyoruz.sanırım sen bu yolla anne oldun ?nerede yaptırdın? Psikolojik boyutu nasıl?ne kadara mal oldu?ne kadar süreni aldı?yazarsan çok sevinirim.artık anne olmayı hakettiğimi düşünüyorum.bana yardımcı olur mıusun ?

rabbim yardımcın olsun bunu kabul eden eşin çok temiz kalpli biri olmalı dilerim rabbim beklemedin anda eşinin bebeğiyle müjdelesin sizi ve eşine bu kocaman yüreği için mükafatlandırsın (aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

Bizde savaş beye gittik geçen ay ve benim sonucum negatif geldi. Benim sormak istediklerim var merkez hakkında bana yardımcı olablirmisinnn :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslarım. Bu bahsi gecen savas bey'in sitesi acılmıyor! Acaba site ismi'mi değisti ? Son olarak savas bey hakkında surada bir suclama var konu hakkında yorumlarınız nedir ?

canım, bence burda gazetecinin işi bilmemesinden ötürü bu şekilde manşetler açılmış gibi. dikkat edersen ben araştırdım sadece bu gazeteci bu konuda yazılar yazmış öyle olsa diğer basın organları yada başka gazetelerde yazardı. Ayrıca bizler bu işin içindeyiz. Hastanın yaşı baya ileride bizim bile yaşımız 30 un altı bize bile sordular 2 de 3 de koayabilirz ama 3 koyar isek başarı şansı 60 olur diye. Kabul ettik ve koydular. Maliyeti Türkiyedekinden fazla o nedenle sizde bir tane fazla koyulmasını istiyorsunuz zatenn...

Hangi normal erkek elalemin spermini kabul eder de o gayrimesru cocuga babalik yapar.. insan kendine ait olmayana babalik yapamaz. Ortada gayrimesru babalari belli olmayan bir suru cocuk mu olsun... kardes evliliklerinin onu mu acilsin.. din le bagdastirmayin... soy ve nesil karisirsa ensest evlilikler ortaya cikar... spermini aldigin adamin baska baska cocuklari da olacak. Ohhh ne alaa . Babası belirsiz birsuru cocuk.. allah vermiyorsa sabredin.. hemen yanlis yollara mi basvurmali...

Back