LÜTFEN GÖRÜN kıbrısta sperm donasyonu

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
690
Puanlar
373
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar sperm donasyonu hakkinda bilgisi olan var mi? Ne kadar güvenilir sperm hakkinda hangi bilgiler edinilebiliyor? Fiyat ve kibrista hangi merkez daha güvenilir deneyimi olan var mi lütfen?

bu ülkede insanlar dinin etkisi ile sperm bankasına gitmiyorlar gidenlerde gizlice yapıyor snin mesajların bu yüzden cevapsız kalıyor bence yurt dışındaki insanlarla baglantıya geç çünkü bunu en çok yurt dışındaki insanlar yapıyor

Arkadaşlar sperm donasyonu hakkinda bilgisi olan var mi? Ne kadar güvenilir sperm hakkinda hangi bilgiler edinilebiliyor? Fiyat ve kibrista hangi merkez daha güvenilir deneyimi olan var mi lütfen?

hohanyehcim ben daha önce bu donasyonu yapmaya karar verdiğimize ve bu konuda aşama aşama isteyen tüm arkadaşları bilgilendireceğimi belirtmiştim. istersen benimle teması kaçırma. şimdilik ıvır zıvırıyla toplam 5000 euro civarında tuttuğunu öğrendim. kıbrısa gitmeden önce yine burada yumurta toplama işlemi için hazırlanacağız. 15 gün sonra 5 gün 6 geceliğine kıbrısa gidiyoruz. gittiğimizin ertesi günü bizden yumurta toplanıyor. 2 gün dinlenip 3. günü sperm transferi yapılıyor. 1 gün daha dinlenip ertesi günü gönderiyorlar. şansın %60 civarı. şimdilik sadece bir yerden bilgi aldım. yakında amerikan has. gidip oradanda fiyat alıcam. ammma sorunlar bununla bitmiyor. şu anda biz finansmanı ayarlamaya çalışıyoruz. tabi bunu gizli yaptıracağımızdan 6 gece için bir bahane bulmak lazım orada telefonlarda yurtdışı sayılıyormuş eğer telefonun yutdışına kapalı ise orada çekmeyecek bunları hep ayarlamak lazım. biz hala azimliyiz. sende herhangi bir bilgi alırsan belirt emi canım.

arkadaşım orada 7 merkez varmış üçünün iyi olduğunu söylüyorlar. savaş özyiğit, halil ibrahim bey ve doğuş tüp bebek.amarikan hastanesi ve anatolyanın ortak çalıştığı dünya tüp bebek var. başlarında barış bey varmış fakat o ayrılıp yerine başka birisi gelecekmiş bir arkadaşım burada denedi ve sonuç olumsuz. çünki çok yeni ve tecrübesizler.transfer anında hani ince bir çubukla embriyolar bırakılıyor ya dr.boş bir ince çubukla önce deneme yapılıp sonra da" oldu ya" falan diye sevinmş dr.Arkadaşım o an sonucun pozitif olamayacağını anlamıştım diyor.ankarada hazırladılar onu kıbrısa yapılan hazırlıkla ilgili hiçbir bilgileri yokmuş.kaç tane yumurta var büyüklükleri falan hastaya soruluyor.oldukça tecrübesizler yani.buradaki başka bir şansızlık yumurda donasyonu konusunda daha çok işlem yapılıyor olaması. neyse araştırmaya devam edeceğiz.gerçekten en kötüsü gizli olmak zorunda ve bu 6 gün nasıl idare edilecek lütfen görüşmeye devam edelim

Merhaba Arkadaslar,
Mesajlarinizi okudum ve gercekten de Karinca Kiz'in dedigi gibi ulkemize ne yazik ki bunlar biraz tabu olarak goruluyor ve kimse problemlerinden dogru durust bahsedemiyor. Ben yumurtaliklarimin kaliteli yumurta uretememesinden dolayi yumurta nakli ile gebe kaldim ve simdi guzeller guzeli bir kiz cocuk sahibiyim. Kibrista Dr. Savas Ozyigit'in merkezinde yaptirdim. Gercekten cok cana yakin ve tecrubeli bir ekip. Ben oradayken iki cift daha vardi. Onlar da sperm donasyonu ile gebe kalmislar, ve simdi onlarin da cocuklari var. Boyle de guzel bir dostluk kurduk bu sayede, kader dostlugu gibi birsey. Savas Bey'in merkezinde gebelik oranlari gayet iyi. Ben de zaten baskalarindan duymustum. Cok profesyonel ve gelismis bir merkez. Yurt disinda o kadar denememe ragmen hic tutturamamistim. Bilsem ilk seferde Savas Bey'e giderdim ve o kadar para harcamazdim ama saglik olsun olan oldu artik. Herkese tavsiye edereim. Bebek isteyip de bebek sahibi olamamanin nasil birsey oldugunu cok iyi bilirim. Konusmak isterseniz hep yaninizdayim.

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdenner arkadaşım
Nasıl oldu süreç memnun musun? Ahmet bey çok ilgili Savaş Beyin ekibinden ben de bu sene düşünüyorum Hayırlı olsun Bana ne öneriyorsun oralarda

bence süper bir hareket yapmışsınız, kutluyorum ve allah sizi kızınıza kızınızı da sıze bağışlasın, ben de aynı durumdayım , 3. cu denememı yapıyorum son 2 ay daha deneyeceğim, olmazsa ben sıcak bakıyorum bu olaya ama eşim henüz çok uzak,

anne olma duygusu okadar güçlüükü bunu çoğu kişinin anlamasının imkanı yok ,
sevgiler,

rabbim inşallah heiize kolaylık vrsin vereceğiniz karar gerçekten zor aslında sizin için kolaydır tabiki kabul edersiniz ama etrafa nederiz diye bir olay var arkadaşların dediği gibi bizim insanlarımıza böle şeyler ter ben şuan gebeim tüp bebekle ama benim veya eşimin butip bir işleme ihtiyacı olsa inanın hiç etrafımı umursamazdım anne olmak okadar güze bir duyguki sadece 2 gün tada bildim anneliği oğlum ölmek üzere idi bikere dokunamadım bile ama onu gördüğümde sanki benim için eşimde dahil dünyanın hepsi bir yana o biryanaydı asla kimseye tercih edemezdim onu bugün dahi oğlum iyki oldu diyorum yaşamasada benim bi oğlum var ben onun annesiyim emziremedim büyütemedim ama onu gerçekten hissettim halada hissediyorum bu inanılmaz sevgiyi inşallah olumda yaşadığımı şimdi kızımda yaşamam kızımı sağ sağlim alırım ama sizlerinde anneliği tatmanızı çok isterin sakın etrafınızı umursamayın inanın o meleği gördüğünüzde isterse annenizbile sizinle konuşmasın umrunuzda olmaz gerçekten insan anne olunca herşey daha değ,şik luyor rabbim herşeyi gönlünüze göre versin gönlünüzdekinirabbim kucağınıza nasip etsin

Nurcancım ben de katılıyorum tüm dileklerine İnsan kucağına alınca yuurtanın başkasından geldiğini düşünemez bile hani yeğenlerini nasıl canı gönülden seversin senin olmassa da bu daha fazlası yani işte yavrun ya.

Nazeninciğim Benim eş de sperm e hayır yumurtaya evet diyor Ne kadar benciller illa ki kendi soyları ama başka seçeneğim de yok artık deneyeceğiz Yalnız merak ettiğim şey Sperm kalitesi ve morfolojisi ile döllenme arasında ki ilişki. Yani bir kere adam 3 paket sigara içiyor ve tedavi de umurunda değil şunu iç bunu ye desem baskı yapıyorsun diyor. Bu kadar kalitesiz sperm le de döllenme nasıl olur bilmiyorum .morfoloji yüzde 2
.
Bir de kendi yumurtan da iyi kalite olursa onu da döllemeye çalışıyorlarmış aynı anda Bunu da soracağım bakalım ne cevap alacağım

selam papatyacım, valla evet erkek milleti erkek enerji hakim olduğu için salt mantıkla hareket ediyor, duyguları düşünmeden,
sperm kaliteside tabi çok önemli, dr ne dıyor bu durumunuza?, dr un konuşsun olmazsa eşinle, sigara zaten en berbat şey, ben hepsinede sıcak bakıyorum ama gelde anlat işte, ,

allah hepimizi görsün ve bizi hayırlısı ile anne yapsın diyorum öyle yada böyle:)

Nazeninciğim
Adamı yumurta donasyonuna bile zor ikna ettim. Baktı ki 3 denemedn sonra olmuyor hala Paralar gitti deste deste Krediler ödeniyor ittire kaktıra Tamam dedi ama gel gör ki spermim de spermim diyo başka bir şey demiyo:) Benim 1 tane var yavrum 7 yaşında Allah önce sizlere sonra bana nasip etsin zaten. Hepimizin dileği hayırlısıysa olsun. Drlar da yorum farkı var Doğuş elbette çok farkeder diyor Savaş beyin kliniği bize 5 sperm yeter biz onları ıcsı larız temizleriz diyor Makalelere baktım bi şey anlamıyom ki Çok anlamlı değil sanki ilişki ama bizim yumurtayı 8 e bölmesi gereken sperm değil mi arkadaşım ? Anlamadım bu işten . 1 tane de sperm alalım diyorum şansımızı arttıralım diyorum ama Erkekler Mars tan işte arkadaşım . Duyguları kafaları farklı acıdan ölse de 'ben' diyor .Ne yapacaksın babalık yapacak ya da adı baba olacak o O istemezse de olmuyor işte Bakalım hayırlısı Siz başlayacak mısınız tedaviye ?

Ben suanda takipteyim bu iki ayda belli olur artik durumum ama negatif olursa gene iknaedersem Ben isterim bu yollada hamile kalmayi

Evet tum sikintiyi biz cekiyoruz ama onlarin dedigi oluyor cok sevimsiz

Sorma tüp bebek denemelrinin 3 tane hepsinin transfer günü kavga ettiBeni deli etti Belki benden kaynaklandı ama alttan almalıyıd Bunu söylüyorum rahim o anda kapanıyor dışarıda stres kavga var içeriye neden alayım diye kasılıyor diyorum 'beniim psikolojim ne oluyor 'diyor bana ya. İşte böyle benciller ama seviyoruz işte ne bileyim düzen böyle diyoruz falan Belki de kendimizi saydıramıyoruz bu da başka bir nokta Sonuçta tedavi için Temmuz ortasını düşünüyorum inşallah Sen daha önce gidiyorsun sanırım bir sürü ahlil istendi fsh yerine amh istendi bakalım ne olacak durum Sanırım hem kendi yumurtamı hem donörünkini kullanıcaz

merhaba
7 yaşında bir oğlunuz varmış allah bağışlasın,
yalnız nacizane fikrim bir evlat sahibiyken, neden bu çileli savaş içine girdin? tekrar tüp denemek, heleki kıbrıs olayını düşünmek, maddi manevi çok yıpratıcı, illede kardeşi olsun olayı mı?

Bilmem sanırım kalabalık bir ailem olsun istiyorum hep istemiştim ama çok şeyi birdn isteyince hepsi birden olmuyor tabii. Belki de sadece anne baba ve bir kardeşten oluşan bir ailem olduğu içindir. Seviyorum klanlaşayım çoluk çocuk torun dolsun ev kalabalık olsun Bunun için sanırım .

papatyacım sen , kıbrısa mı gidiyorsun temmuzda, hem kendinkini hem donoru niye kullanıyorsun? yani kafam karıstı, aynı andamı transfer olcak? seninki iyiyse niye sadece kendinkini denemiyorsun? öbür türlü insanın kafası karışmazmı? ,
of seninki çok bilnmiyenli denklem olmuş:), nerde yapacaklar bunu hangi merkez?, ve ne kadara mal oluyor , güvvenlik ve sağlık detayları için ne diyorlar donör için?

bak bir arkadaşımız 42 yasında tüp denemesi ile hamile su an, seninkide olabilir bence once kendininkini denesen mi ki?,
kalabalık aile çok güzel keşke benim de öyle olabilseeeeee

Son düzenleme:
Nergisciğim
Ya işte bende bu klanlaşma isteği yüzünden zaten 3 kere denedik tüp bebek hem de iyi merkezlerde Sonuncu da iyice hazırlıklıydım yani dhea larginin vs vs ama olmadı Aslında amh değerim <0.1 yazdı yani kötü. Dr döllense bile hamillelik alamayız diyor şimdi de . Kafam karışık . kendiminkini de kullanmak istiyordum şimdi bu dururmda çok ısrar edersem olurmuş bilemedim O kadar masraf boşuna kürek çekmeyelim Nasıl oolsa severiz gelirse sabiler. Hepsi de benim çocuklarım canlarım O yüzden bir diyorum farketmez ama bir de diyorum benim kanım Ah insanolu bir türlü bencilliği bırakamıyor . Allaha emanet

Merhaba Canbebek,

Gördüğüm kadarıyla başarılı bir deneme olmuş ve ikizlerin var. Çok mutlu oldum gerçekten senin adına. bilgileri paylaşacağını yazmışsın ancak daha sonra bilgi göremedim. biz de eşimle bu yıl sperm donasyonunu denemek istiyoruz. Tavsiye edeceğin bir merkez var mı? Bu konuda tavsiyeye ulaşamadım. Şimdiden teşekkürler...

Tebrikler! Ben İngiltere'de yaşıyorum. İspanya'da fiyat 7000 Euro civarında. Karar vermekte zorlanıyoruz eşim ile beraber. Maliyet ne kadardı seninkinde. Bu arada söylenen hiçbirşeye kulak asma. Anne olmayı gerçekten istemek herkesin anlayacağı birşey değil bence.

canım ben kısaca kendimden bahsedeyim.eşimde spermlerde morfoloji bozukluğu var.6 başarısız mikroenjeksiyon denemesi var ve en son çare sperm bankasından sperm düşünüyoruz.sanırım sen bu yolla anne oldun ?nerede yaptırdın? Psikolojik boyutu nasıl?ne kadara mal oldu?ne kadar süreni aldı?yazarsan çok sevinirim.artık anne olmayı hakettiğimi düşünüyorum.bana yardımcı olur mıusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…