• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen fikrinize ihtiyacım var....

maviminnos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
56
0
36
İzmir
ARkadaşlar fikrinize ihtiyacım var,

SAçlarımın kulak hizaları çok beyaz, ortalar nispeten az ama çok belli oluyor....
Kolleston un 5 veya 6 nolarını kullanınca kapatıyor ama suratıma çok sert ifade veriyor...

Hem sıcak bir renk kullanmak istiyorum hem de beyazları kapatsın istiyorum...
Saçlar koyu kestane göz mavi, ten buğday olunca karar veremiyorum....

lütfen hangi renk ve markayı önerirsiniz? tşkler

Sari yansimali kahveler yüzüne sert ifade vermez. Palettenin vardi sanirim öyle tonlari ben hatirlayamadim bilen varsa yardimci olsun.

çok teşekkürler cevabın için...sarı yansımalı hangi palette_ lütfen kullananlar yazabilir mi? birde palette ben kullanmadım beyazı kapatıyormu? teşekkürler

canım bence koyu kumral dene hem gözlerin renkliymiş benım fıkrımce cok güzel olur. yada kumralın her tonuna bak hangisi içine sinerse onunla boya diyorm bn :) bu arada ben hiç palette kullanmadım. bence ya voıla ya da koleston şimdiden güzel olr inşallh güle güle kullan..

Son düzenleme:
ARkadaşlar fikrinize ihtiyacım var,

SAçlarımın kulak hizaları çok beyaz, ortalar nispeten az ama çok belli oluyor....
Kolleston un 5 veya 6 nolarını kullanınca kapatıyor ama suratıma çok sert ifade veriyor...

Hem sıcak bir renk kullanmak istiyorum hem de beyazları kapatsın istiyorum...
Saçlar koyu kestane göz mavi, ten buğday olunca karar veremiyorum....

lütfen hangi renk ve markayı önerirsiniz? tşkler

kesinlikle küllü kumral yada küllü koyu kumral gozlerınle cok uyumlu ve hos olur canım bende kumral dıyenlerdenim :) ,, koleston dısında her markaı kullan koleston cok koyu yapıyo sacları tavsıye etmıyorum :45:

Back