Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen fikri olan var mı?

cnm küllü açık kumral yapma koyu olur bir tanesini küllü al açık kumralla küllü açık sarı al karıştır istersen

ya bide suanki sac renginde guzel hangi renge boyayıp elde ettin acaba??

bnm kendi saçım açık bi kumraldı onun üzerine palette açık karamel boyadım kınalı yapıncak gibi oldum üzerine de sarı vurunca böle oldu... bide kendi saçım için bir sorum olacak küllü açık kumral+ sarımı yapsam balköpüğü +küllü açık sarımı yapsam

saçım turunculu diyorsun aslında resmde hiç turunculuk gorulmuyor bu yuzden bal kopüğü karısımı turunculuğunu artırır küllü acık kumral ve sarı karısımıda sacının rengini pek degıstrmez ama olan turuculuk gider canm

karar verdim küllü açık kumral boyayacağım,inşallah çok koyu olmaz..arkadaşlar resim isterseniz yarın foto çekip eklerim:))herkese teşekkürler

Son düzenleme:
koca şehirde dün sadece 1 adet palette küllü açık kumral bulabildim ne iş anlamadım..açık kumral ve küllü açık sarı alsam turunculuk gidermi acaba...biraz sonra boya almaya gidicem ve kurtulucam bu saçlardan..

sonunda palette 9.3 küllü açık kumral buldum boyadım bkliorum ...bakalım ne olacak....ama fazla bkletmicm 20 30 dk dior ama bn 15 dak bkleticm trunclklar gtsin ytr..çok koyulaşmasın...duyduğuma göre durdukça koyulaşıomuş....

9 sanki koyulastırır gıbıme gelıyo keske 10nun kullusunu yapsaydın,,, merak ettm bende canım paylas bı ara resmını

Son düzenleme:
röflenin üstüne küllü boyamayın yeşil oluyor
tecrübeyle sabittir .

bu resimdeki kadar koyu değil aslında biraz daha açık bide papatya suyu çok yapmıştım saçımın bazı yerleri kızıl oldu

bu resimdeki kadar koyu değil aslında biraz daha açık bide papatya suyu çok yapmıştım saçımın bazı yerleri kızıl oldu

cnm bnce ynede açmadan olmaz baya koyu çünkü...ondan sonra istediin bi ton kahveyi bronz kahve falan vurabilirsin...bnce..ayrıca o kızıllıkları kapatmak için aslında açıcıdan sonra sen küllü kumral vur hemturunculuk olmaz bnce...zaten istediin rngi bulursun bnce bu şekilde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…