Saç Rengi ve Saç Boyama lütfen fikri olan var mı?

perik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
95
0
46
Kahramanmaraş
şu anki saçım koyu sarı turuncu gibi bişey..üzerine kllü açık kumral ve küllü açık sarı karıştırsam sonuç nasıl olur sizce...küllü boyalar turunculuğu alıyor ya..böyle açık bi kumral yada çok açık bi bal köpüğü falan mı çıkar sizce..lütfen yorum yapın ona göre boya alıcam..

İstersen saçlarının resmini koy ona göre yardımcı olalım...

ben de saçlarımdaki turunculuğu gidermek için küllü sarıya boyamayı düşünüyorum. ama benim saçlarım daha koyu. bu sitede dolaşırken kolestonun küllülerinin yeşilimsilik yaptığını yazanlar olmuş haberin olsun senin de. umarım amacımıza ulaşırız:))

cnm saçlarının resmini eklersen daha iyi anlar ona göre yorum yaparız

bence saçlarının rengi çok güzel cnm ama ikisinide küllü alma ben olsam açık kumral sarı yada sarı bal köpüğü karıştırırdım küllüye gerek yok yoğun turunculuk olmaz

şöyle açık kumral veya bal köpüğü için ne yapmam gerekir bu saça...direk bal köpüğü boyasam çok mu turuncu olur kızlar..

Son düzenleme:
şu resimde en üst sırada ikinci varya öle bişeyi nasıl tutturabilirim bu saça yada tutarmı... dilşad küllü katmadan çok turuncu olmaz mı saç hem foto ne kadar olmasa farkediyo yani turuncu sarı saçlarım ya hani...

karamela yeşillik istemiyosan turuncudan dönüşte ya loreal yada palette derim ben de:))senn saçların ne renk ve hangi renge ulaşmak istiyosun foto yükle istersen...

ama bu renk sana çok yakışmış bal köpüğünü tutturmak istiyosan da karamelle sarıyı karıstırıp yapabılırsın

KOLESTON YENİ BOYA SETİ 8/1 KÜLLÜ AÇIK KUMRAL
Eki Görüntüle 229613
Koleston Saç Boyası Set 7/0 Kumral - Kumral Serisi
Eki Görüntüle 229614
Palette - 8-0 Açık Kumral - Saç Boyası
Palette Saç Boyası 9-3 Küllü Açık Kumral

Loreal Loreal Excellence Creme 7.31 Koyu Kumral Dore Küllü Saç Boyası

Loreal Excellence Creme Saç Boyası - 8.1 Koyu Sarı

al bakalım bunlara bı bak ama secıcegın boyanın kutudakı rengıne aldanma bı acıgını yap bılıyosundur oldugundan da koyu olabılıyo veya sarıyla kumralı karıstırıp oyle bı renk elde et

çok teşekkürler değerlendireceğim önerilerini...

saclarım turuncu demissin fakat hic turunculu durmuyor benm sacım daha turunculu bir sarıydı bende açık küllü sarı ve acık kumrala boyadım turunculuk birz daha gitti senin sacının ustune bal kopüğü boyarsan bence turunculuk dahada artar istedign renk icin bence acık kumral ve acık sarı yada altın sarısı karıstırırsan tutar gibi geliyr istedign renk ayrıca boyarsan resim eklermisin bende suan saclarmı o renk gibi yapmak istiyrm ama yeni boyadım beklemem gerek :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…