Gebeliğe Hazırlık Lütfen fikri olan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Matmazeell

Annesiz annelik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
2.936
3.976
63
Merhaba kızlar Ağustos ayında 5 haftalık boş gebelik düşüğüm oldu kanamam 1 ay sürdü kanama bittikten 1 hafta sonra 18 Eylülde adet gördüm 10 gün sürdü şimdi adetim 6 gün geçti sadece adet gecikmesi belirtisi var bi önceki gebelikte böyleydi ve boş olarak sonlandı şimdi test yapmaya bile korkuyorum yine başıma böyle bişey gelecek diye. Böyle bir durum yaşayan belirtisiz sağlıklı gebeliği olan var mı?

Merhaba kızlar Ağustos ayında 5 haftalık boş gebelik düşüğüm oldu kanamam 1 ay sürdü kanama bittikten 1 hafta sonra 18 Eylülde adet gördüm 10 gün sürdü şimdi adetim 6 gün geçti sadece adet gecikmesi belirtisi var bi önceki gebelikte böyleydi ve boş olarak sonlandı şimdi test yapmaya bile korkuyorum yine başıma böyle bişey gelecek diye. Böyle bir durum yaşayan belirtisiz sağlıklı gebeliği olan var mı?

Valla
Arkdsm bos gebeligin usttune 1 kere adet olup heme hamile kaldi

gecikme olması normal bende boş gebelikten sonra ilk 5 sonra ki ay da 8 gün geçikme yaşadım
Benim ilk ay hiç gecikmeden gününde geldi şimdi gecikince şüphelendim insan varsa bile sevinemiyor korkuyorum hep boş diye:( siz hamile kalabildinimiz mi yeniden

Back