• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri lütfen fikir verin...

meyran

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
169
115
103
gelinliğim nasıl olsa karar veremedim beğendiğim modeller bunlar kapalı bir gelin olacağım sizce hangisi???
$elie-saab-2012-pronovias.jpg $elie-saab-2012-pronovias-koleksiyonu.jpg $GABON_B.jpg $GABON_C.jpg $GABON_D.jpg $phoca_thumb_l_2013_gelinlik_0013.jpg

ümraniyede bir yerde diktireceğim bu modelleri beğendim bazı değişikliklerde olacak tabiki... fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)

İlkini çok beğendimm..hatta böyle olsaydı diye düşündümm..

İlk gelinliğe kol eklemiştim ben:

379541_287484181273428_1493014931_n.jpg

Bence dikebilirlerse en güzeli budur.

benimde en çok beğendiğim bu model ama kol eklenince nasıl olabileceği hakkında bi fikrim yoktu :) teşekkür ederim minenes... birde güzel dikilebilecek mi bilmiyorum ama sizin diğer yorumlarınızıda okudum bi kaç farklı sitedende bilgi edindim birebir olmayacağı kesin ama inşallah güzel birşey olur. tavsiyelerinizi bekliyorum. bide en sondaki model nasıl sizce??

İlk gelinliğe kol eklemiştim ben:

379541_287484181273428_1493014931_n.jpg

Bence dikebilirlerse en güzeli budur.

minenes merhaba,

konuyla ilgili değil ama senin düşüncelerine önem verdiğim için özellikle sana da danışmak istiyorum. sizce askıları nasıl olmalı????? acil!!! konuma bir bakabilir misin?

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Back