Lutfen fikir verin

birvarmisbiryokmus19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
14
4
25
Merhabalar sizlere bir knuda fikir almak istiyorum
Ben 25 yaşında 9 yillik 2 kizi olan bir kadinim esimle birbirimizi çok seviyoruz sevgisini de hissettiriyor ve cinsel hayatimizda da hic sorun yok benim sorum esimin telefonunda cesitli sosyal medya hesaplarinda ifsa ,uygunsuz video vb. Siteler ve kanallara katildigini gordum su anlik bir tepki vermedim cunku bu daha önce de oldu kavga ettik ge esim asiri sinirli bir insan son denilecek kelimeyi basta soyler , dedigi tek sey her erkek bakar vb seyler soyluyr sonucta aldatmiyorum diyereek basliyor ne yapmam lazim bosanmayi cok dusundum ama ailem yok maalesef gidebilecegim hicbiryer yok yada arkamda durabilecek destek olabilcek kimsesizim denilebilir 2 de kizim var ne yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim?

Sus ve yoluna devam et.
Boşanmayı göze alan böyle bir konuda tartışmalı bence, gerisi kuru gürültü.

P*rno neyse ne de, ifşa izlemek sapıklık, kadınların rızası olmaksızın atılıyor o sitelere, yapan kadar izleyen de sapıktır. Dikkat edin, bugün bakan yarın yapar, hadi p*rno profesyonel bir şey, ordaki kadınlar deli gibi estetikli ve orda yaşananlar çekim hilesi, ve eşinizin ulaşamayacağı bir dünya, ama dümdüz kadına ulaşması daha kolay.

Boşanmayacaksan sessiz kalacaksın, kavganın sana huzursuzluktan başka vereceği bir şey yok çünkü baştan galibiyet kaybedilmiş senin cephede

Off kafam cok karisik ya normal konuşsam bile dinlemiyor bu konuda abartiyorsun diyor inanilmaz kavgala çıkıyor boyle de stresliyim huzursuzum maalesef inanin ne yapsam bilmiyorum

Boşanmayacaksan sessiz kalacaksın, kavganın sana huzursuzluktan başka vereceği bir şey yok çünkü baştan galibiyet kaybedilmiş senin cephede
Evet farkindayim esimde psikolojik siddet var sanırım maalesef bazi konularda haksiz bile olsa hakli cikarabiliyor kendisini aslinda galibiyet kaybedilmiş degilde caresizlik sanırım herhangi bir gelirim yok maddi olarak gidebilecegim yada destek olan kimsem yok iste bu gercek caresizlik

E
e bu kadar muhtac durumdaysan ve o kadar sinirli eşin varsa kavga sana ne kazandiracak?

16 yasinda mi evlendiniz
esiniz kac yasindaydi?
Evet maalesef esimle 5 yas var aramda annem vefat ettikten sonra babam baskasiyla evlendi malum uvey anne okutmadilar eve de sigdirmayinca evlenmek zorunda kaldim

boşanmayı düşünmüyorsunuz ve iki kızınız var, ekonomik özgürlük yerine evlenmeyi seçmişsiniz, bu saatten sonra en azından kızlarınızı bilinçlendirin okutun ya da meslek sahibi olmalarını teşvik edin, onlarda aynı kaderi yaşamasın kendilerine yetebilsinler.

Maalesef ekonomik ozgurlugumu elime alabilecegim imkanim yada hayatim olmadi evet kizlarim Su an kucuk ama ben hep onlarin arkasındayım her durumda ve koşulda

Maalesef ekonomik ozgurlugumu elime alabilecegim imkanim yada hayatim olmadi evet kizlarim Su an kucuk ama ben hep onlarin arkasındayım her durumda ve koşulda
hemen çocuk yapmak yerine açıktan okusaydınız, yani bunun bir çok yolu vardı daha çok küçükmüşsünüz zaten. yargılamıyorum ihtimallerden bahsediyorum sadece. kızlarınıza sahip çıkmanız güzel, onlar kendilerine yeten bireyler olmalı.

Telefon karıştırmayı bırakın, bir işe girip maddi anlamda guclenin 16 yaşında evlenmissiniz çok üzüldüm.

Evet sanırım haklisiniz belki bahane gelebilir ama o kadar yasta mecburiyettenmistim baska yolum yoktu cunku evlendiğimde buyukbabamlarla yasiyordum kendi evimde bile degildim cahillik sanirim daha ilk ayda sormaya baslamislardi cocuk ne zmaan diye bilemiyorum yani gelin gittigim yer ve ailesi de zaten geri kafali sayilabilecek insanlar simdiki aklim olsaydi zaten hersey faklı olurdu bu arada liseyi aciktan bitirdim ama univertseye baslayamadim

16 yaşında mı evlendin

Telefon karıştırmayı bırakın, bir işe girip maddi anlamda guclenin 16 yaşında evlenmissiniz çok üzüldüm.
Oncelikle anlatim yazım seklinize dikkat edin luften bilip bilmeden yargi yapmayin ise girip calistim ama çocuklarıma bakacak kimse olmadigi icin geri cikmak zorunda kaldim oyle bir imkanim olsa zaten bir yolunu bulurdum

25 yaş 9 yıllık evlisin ona takıldım. 16 yaşında mi evlendin?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…