• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen fikir verin karar veremedim (buzdolabı hakkında resimli)

BitterCikolatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2009
1.551
15
158
vestelde kampanya var ve no frost buzdolabı alana lcd hediye kampanyayı kaçırmak istemiyoruz avantajlı geldi bize ama kararsız kaldım sizce nasıl resim ve özelliklerini ekledim kullanan yada bilgisi olan varsa fikir verebilirmi sürekli taşınan biriyiz ne cok büyük nede küçük bişey istiyoruz ihtiyacımızı karşılasın yeter zaten 3 kişiyiza.s.
Ürün Adı IDEA 465
Ürün Kodu 20213956
Ürün Markası VESTEL
DİĞER
Çocuk Kilidi Yok
Boyutlar(Y*G*D)(cm) 183*70*72
Toplam Brüt Hacim(lt) 435 Lt.
Soğutucu Bölme Brüt Hacmi(lt) 108 Lt.
Dondurucu Bölme Brüt Hacmi(lt) 327 Lt.
Değiştirilebilir Kapı Açılış Yönü Var
Şişe Tutucu Var
Ayarlanabilir Raflar
Enerji Sınıfı A
Dondurma Kapasitesi(kg/24 saat) 8
Buzmatik Var
Yumurtalık Var
Hareket Kolaylığı Sağlayan Tekerlekler Var
Çevre Dostu R 600 Gazı Var
Multi-Flow Cooling System
Elektrik Tüketimi 1,37
Su Pınarı Yok
0 Derece Bölmesi Var
Otomatik Sıcaklık Kontrolü Var
Elektronik Kontrol Paneli Yok
Düşük Gerilim Emniyet Sistemi Var
Hızlı Dondurma Bölmesi
Nem Kontrollü Sebzelik Var
Klape Kontrollü Sebzelik Var
Ekonomi Modu Yok
Tatil Modu Yok
Ekran Koruma Modu Yok
Şişelik Var
Ekstra Hacimli Tekerlekli Sebzelik Var

Son düzenleyen: Moderatör:
neden bosh'tan almıyorsun onda dakampanya vardı bende yeni evliyim beyaz eşyalarımın hpsini ordan aldım ve çok memnunum

teşekkür ederim..ben onunda lcd hediyesi var diye biliyodum ama sen bilirsin hangisi cazipse onu almak lazım tabi bu da güzel bi dolap

delikafaduldensakın vestel alma biz aldık aldığımıza da pişman alduk ilk aldığımızda arızalıydı servis kaç kez geldi baktılar olmuyor dolabı değiştirdiler şu anki dolapta açıkçası pek randıman almıyoruz sen bence:hooray: arçelik yada bosch al hem malları daha iyi hem servis canımyerimseniben

delikafaduldensakın vestel alma biz aldık aldığımıza da pişman alduk ilk aldığımızda arızalıydı servis kaç kez geldi baktılar olmuyor dolabı değiştirdiler şu anki dolapta açıkçası pek randıman almıyoruz sen bence:hooray: arçelik yada bosch al hem malları daha iyi hem servis canımyerimseniben

CADIARZU dikkate alıcam canım teşekkür ederim aslında bosh ta ii ama birde nofrost dolaplar kalorifersiz evde sogukta kullanılmıyormuş şimdiye kadar hep kaloriferli evde oturduk ama ya sobalı evde oturmak zorunda kalırız diyede tereddütteyim

Canım ya neden vesteli tercih ediyorsun ki bence arçelik yada bosch alabilirsin senin kaldığın yerde indirimli ürünler yokmu neden oradan almıyorsun ki ürünlerini sony bayisi var arçeliğinde şubesi açılmış diye duymuştum bence oralara bak sen .

Annemlerde küçük vestel vardı 37 ekran hala ses düzeni bozuk aynısından arkadaştada vardı oda yaşadı sorunu

Bizim buzdolabımız da vestel, fiyatı uygun diye almıştık zamanında ama çok tavsiye edemeyeceğim. Şimdiki aklım olsa Arçelik fln alırdım 50-100 fazla verip.
Ayrıca Vestel markalı olan tv'miz de daha bugün arıza yaptı. O nedenle iki ürünü de tavsiye edemiyorum..

arçeliği de kimse önermiyor.çooook pişman olan var,bu siteden öğrendiğim bir yorum bu.ama bosch için hiç pişman olanı duymadım.
Ama bosc'ta da şöyle bir durum var.Buzdolaplarında pat çat gibi buz kırma sesleri geliyor.Bunu bilerek al.:>

arçeliği de kimse önermiyor.çooook pişman olan var,bu siteden öğrendiğim bir yorum bu.ama bosch için hiç pişman olanı duymadım.
Ama bosc'ta da şöyle bir durum var.Buzdolaplarında pat çat gibi buz kırma sesleri geliyor.Bunu bilerek al.:>

evet doğru söylüyosun bende buzdolabımı boshtan aldım çok memnunum ama bazen evde yalnız kaldığımda ödüm kopuyor :) aniden bi ses geliyo biri kapıya vuruyo sanıyorum ta arka odadan duyuluyor ama bu sürekli olmuyo onun dışında hiçbir şikaytim yok

Ariston ve vestel uzak olsun evimden derim.Vestelin tv almıştım.Bir sene kullanmadık tüpü bitti.Arkadaşımın çamaşır makinası vestel iyi yıkamıyor.(ıçnde su var mı yok mu belli değil) Arkadaşımın buzdolabıda bozuldu iki kere.Yeni model verdiler olmayınca.Ariston da çalışan akrabam buzdolabını alma sakın dedi.No frost kısmını elledim ateş gibiydi kenarları.Bosch aldım ben o yüzden.Çok memnunum.ıç hacmi ise çok geniş.O kadar fark varki diğer buzdolaplarıyla.ıyi ki almışım.

Vestel dedin mi kaçacaksın..
Alan bütün yakınlarımın başına 1-2 yıl içinde mutlaka birşey geldi.
Sakın sakın..
Bosch veya arçelik tavsiye ederim.

canım bizim bir komşumuzun dolabı vesteldi.yeni almışlardı, bozuldu,servise falan gitti.Elektronik biraz da şans işi bosch, arçelik bile bozulabiliyor.Ama bu markalar bozulabilirliği az olduğundan daha çok tutuluyor.

Vestelden uzak durun derim.beyaz eşyaların içinde en kalitesizin cestel olduğunu düşünyorum.alıyorsanız samsung un ya da bosch un ürünlerini alın.çok matah bişey osla zaten vestel lcd vermezdi yanında.halamın vetsel tv si var ses gelyıor görüntü yk görntü gelıyor sessiz sinema gbi izliyoruz tv yi ...üst komşumuzun buzdolabı regal evleneli 5 yıl oldu hala taşş gbi duruyo.regal i bile tercihe derim vestel e :)

Back