ozluce dicektim gorukle dedim. iki uzakmiydi kestiremedim simdi, hemen unutmusum memleketimiBalattayiz biz. Guzel buralar aslinda ama begenmediyseniz Ozluce tarafi da cok revacta. Fen Lisesinin oldugu taraflar,Arena civari da guzel.
Cok uzak degil de farkli cok buyudu Bursa,her yer ev ev ev. Insan eski halini bilince uzuluyorozluce dicektim gorukle dedim. iki uzakmiydi kestiremedim simdi, hemen unutmusum memleketimi
Ben fsmdeyim. Seviyorum burayı. Hareketi bir yer. Yeni ev sayıca azdı bu seneye kadar fakat bu sene kentsel dönüşümle çok guzel evler yapıldı. Fiyatlar biraz pahali ama. 500 ve üzeri.
Odunluk ve beşevler daha sakin ve elit. Ozellikle odunluk havası mis. Dağ havası. Fiyatlar yine aşağı yukarı aynı.
Balattayiz biz. Guzel buralar aslinda ama begenmediyseniz Ozluce tarafi da cok revacta. Fen Lisesinin oldugu taraflar,Arena civari da guzel.
Bütçenizi bilmiyorum ama Odunluk, Çamlıca, Dobruca civarı da güzeldir. Hüdavendigar spor tesislerinin olduğu bölge.
Ataevlerde yeni yapılan ev çok(bitmemiş), ama Ataevlerden biz kaçsak mı diyoruz mesela, yeni hali çok cazip olmayabilir.
Ulaşım metro dışında çok iyi değil Nilüferde genel olarak.
Valla biz de ev ararken cok istemistik fsm,ihsaniye ama evler uçuk pahali.O yuzden osmangaziden ev alabildik.Ileride bir gun nilufere yerlesmek dilegiyle.
Kendi aracimiz var. Senelerdir toplu tasima kullanmiyorum. Calisirken servisim vardi kapiya kadar. 3 yildir evdeyim. Tekrar ise girersem de araba almam sart cunku artik cocuk var. cocukla toplu tasima imkansiz Bursada. Ataevlerde besevlerde otursam perisan olurum cunku sehir ici trafige girmek zorunda kaliriz. Balat olunca otoban kullaniyoruz hic trafige girmeden esim gidip gelebiliyor isine.Ulasimi nasil sagliyorsunuz?
Orda insanin kendi araci araci sart gibi gorunuyor.
Benim baktigim ev Bakgor evleri ve city 3 siteleriydi.
Evler cok hos ferah ancak ulasim beni cok dusundurdu.
Siz Nasıl bir yaşam istiyorsunuz
Ulaşım nereye olacak mesela
Ne olmazsa olmazınız
Hareket elinin altında çarşı yeme içme mi sessizlik mi
Özlüce güzel ama oturmuş yerdeki siteler eskiyor yeniler de hem pahalı hem ulaşım sıkıntılı
Ama metroya yakın ev bulursan tadından yenmez
Biz demirci de oturuyoruz burada birşey yok ama sessiz sakin özel okul vs de var
Sabah demirci den Özlüce Batıkent'e oğlanı okula bırakıp sonra osmangaziye Büyükşehir belediyesinin oraya işe gidiyoruz
Her sabah da trafik ile ilgili söyleniyoruz
İmkan varsa işe okula yakın ya da uygun tarafta seçin evi varsın iki yıl eski olsun ama iki km yakın olsun
Şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?