Lütfen fikir verin.. Aldatildim galiba.

.
Adamın yaptığını küçümsemiyorum. Aksine konu sahibini ne hale getirmiş ben ona üzüldüm. Şüpheler yüzünden kadın ne hale gelmiş.
Erkekler aldattiklari halde bu kadar rahatsızlık duymuyorlar. Ama biz kadınlar aldattı mı aldatmadı mı diye düşüne düşüne hayatı kendimize zehrediyoruz. Konu sahibi bedelli bitip kocası gelene kadar artık kaç doğurur bilemedim.
Benim savunduğum mesele aldatma olayı aldatan kişiyi bağlar. Kadın veya erkek. Onun pisliği. Onların pisliği yüzünden biz niye hasta oluyoruz?
Kendimi örnek verdim. Eşime bir şey yapıp yapmadığını kontrol etmem dedim ama öteki taraftan da yaptığı zaman başına neler geleceğini söyledim.
Yapan kişinin ayağına illaki dolanıyor ama Allah kimseyi şaşırtmasın.

Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.

Suan karsimda oglumla oynuolar. Arada bakiorum yuzune inanamiorum ya. Haftaya gorumcemin nisani var. Tatsizlik ciksin istemiorum ozamana kadar il disindan gelen misafirlerde var. 1 hafta boyle onunla muhattab olmadan uyumadan ve hic konusmadan gecirmeyi dusunuorum. Oda zaten bisiy oldugunun farkindada cozemedi ne oldugunu. 1 hafta sonra hic tartismadan bagirip cagirmadan bosanma teklifi edicem. Ilk defa bu kelimeyi ona soylicem ki onceden demistim birkere o esige gelirsem kimse dondurmez veni die. Rabbim yardim etsin banada guclu oliyim.

Ortada birsey olmaz ise evet haklisin. Bende esimi takip etmiyorum, bir halt yerse ortaya cikar ve bosanirim diye düsünüyorum. Ancak bu konuda erkek zaten potlari kirdi. Süphe fazlasi ile var. Konu sahibi simdi üzerine gitmez ise, bu süphe sadece dahada büyüyecek.

Ondan diyorum takipte kalsin. Evet daha var kasim'a, ama takip ettiginde en azindan kontrol konu sahibinde olmus olur. Hic birsey yapmaz ise bir kac ay sonra "ya birsey yapti ve ben fark etmediysem" diye dahada psikolojisi bozulur.

Ayrica bir kadin "gigolo Istanbul" gibi birsey aratsa, kocasi derhal bosanirdi. Konu sahibi yine iyi duruyor.

Seven hali buysa....

ya ben sizleri gerçekten anlamıyorum nasıl bu kadar iyi niyetlisin? ilk eşimden boşanma sebebim buydu adam yakın ilçelerde eskort aramaları yapıyordu. bu aramaları yapan bir adamın amacı ne olabilir sence? hala kocam aldatmaz de devam et ama sağlık kontrollerini aksatma

Nie bukadar kirici konusup yorum yapiosunki yeterince incindigimi gormuomusun zaten

Soyledim dayanamadim yutamadim. Evde hersey yerle bir oldu kirdim doktum. Bana yaptigi tek aciklama ortamda muhabbet oldu merak e5tim baktimdi. Sebep ne beni nie bukadar dusurdun ben sana ne yaptim ya dedim senle alakasi yok merak ettim baltim aramadim sormadim sadece yazdim baktim. Ortamdaki muhabbet ne nasil bi ortam bu sen beni hic dusunmedinmi evlilogini dedim. Ben nabmisim bakmisom sadecr dlle dedi. Bosanmak istiorum dedim bagordi cagordi yuzugunu cikardi cikti gitti

Yanlış yaptın işte söylemeyip iş üzerinde basacaktın.
Şimdi ikna etmek için kırk takla atacak sen de zaten inanmaya meyillisin.
Daha dikkatli davranır hiç yakalayamazsın.
Kendini kandırıp devam edersin gibime geliyor.

Senin adına çok üzüldüm gerçekten zor bir durum ama kendini bırakma evladın için ayakta dur.

Yo bir omur yaptimi yapacakmi baktimi balacakmiyla ugrasamam. Onurum kirildi her bana dokundugunda aklima gelicek. Bosanicam. Cocuklara bakmak zorunda bende kendimi yola koyarim okadar gucsuz degilim. Sadece tum hayatim mahvoldu.

Bir kadın size iltifat edince küsmesinden sizi sevdiğini mi çıkardınız cidden, ben ruh hastası mı bu derdim. Normal bir kafa yapısı değil.

Nie bukadar kirici konusup yorum yapiosunki yeterince incindigimi gormuomusun zaten
sadece kadınlarımızın artık gözünü açmasını istiyorum bu kadar iyi niyetli ve saf olmamalıyız. bir insan neden gideceği yeri veya yakınındaki çevreyi arayarak eskort araması yapar sence? lütfen ya lütfen

Aklıma bu fıkra geldi :)

Uluslararası ölçekte bir kadın araştırması yapan sosyolog, dünyanın çeşitli ülkelerinde kadınlara bir soru sormuş.
Kocanızı başka bir kadınla yakalarsanız ne yaparsınız???
Soruya ülkelere göre verilen yanıtlar ise söyle olmuş:
İsveçli: Neyimi beğenmediğini sorarım.
Rus: Evi terk ederim.
Fransız: Sesimi çıkarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.
İtalyan: Kadını vururum.
İspanyol: Kocamı vururum.
Yunanlı: Her ikisini de vururum.
Türk: Benim kocam yapmaz!

Ne kadar da eminsiniz..
Ben kendimden bile öyle emin konuşmam.
Yapabilirim Allah şaşırtmasın derim.
Bu kadar eminseniz bu konu neden?

F
arkindaysaniz sizden fikir almak istedogim icin yazmistim. Ben yapnaz die dusunuodum. Pkadar emin degilim. Zaten ayrilma esigine geldik. Daha yazmaninda bi anlami kalmadi. Teskkr ederm fikirde bulunanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…