- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Sakıncalı bir durum mu ?Harfleri kim öğretti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakıncalı bir durum mu ?Harfleri kim öğretti?
Ocak doğumluyum ben de erken başladımKızlar oglum 2013 subat dogumlu gecen sene anasınıfına gıttı.bu sene 1.sınıfa kayıt oldu .ben cok kararsızım bu yasta gonderen varmı ilkokula ogretmenımız gonder yapabilir demişti ama sanki bu gunlerde istemiyor seni ozlerim falan diyor. karisti kafam abisi de 2. Sınıf aynı okulda yalnız kalmayacak yanı sıkıntım ezilirmi arkadaslarından geri kalırmı bu yasta yollayanlar pisman oldunuzmu okula erken basladıgına sımdıden cok tesekkur ederım
Ablasına öğretirken öğrendiHarfleri kim öğretti?
Kızlar oglum 2013 subat dogumlu gecen sene anasınıfına gıttı.bu sene 1.sınıfa kayıt oldu .ben cok kararsızım bu yasta gonderen varmı ilkokula ogretmenımız gonder yapabilir demişti ama sanki bu gunlerde istemiyor seni ozlerim falan diyor. karisti kafam abisi de 2. Sınıf aynı okulda yalnız kalmayacak yanı sıkıntım ezilirmi arkadaslarından geri kalırmı bu yasta yollayanlar pisman oldunuzmu okula erken basladıgına sımdıden cok tesekkur ederım
Benim kardeşim küçük gittiği için çok sıkıntı çekti ben 7 yaşında gittim okumayı öğrendikten sonra annemle hiç oturup ders çalışmadım ama kardeşim yıllarca çekti bunu bu yüzden bende erken göndermeyeceğimbenim kız ocak doğumlu ben yollamadım. oyuna doysun istedim. öğretmen bilişsel olarak hazır demişti ama benim gözüme küçük geldi. bir başladımı molasız devam okul hayatı, onu o girdaba hemen sokmak istemedim. bizim zamanımızda 7 yaşında okula başlanıyordu, ne oldu geç mi kaldık hayata.
16.5 yasında unıversıteye başladım hiç te sıkıntı yasamadım bırınci sınıfı okumadan 2 den başlattılar okuma yazma bılıyorum dıyeOcak doğumluyum ben de erken başladım
Ergenliğe kadar sıkıntı yaşamadım
Hayata da erken başladım
Üniye başladığımda 17 mesleğe atandığımda 21 yaşındaydım
çok kucuk değilse çocukta yeterlıyse yollanabılır kızım 2011 aralık doğumlu 2. sınıfa gıdecek bu seneBenim kardeşim küçük gittiği için çok sıkıntı çekti ben 7 yaşında gittim okumayı öğrendikten sonra annemle hiç oturup ders çalışmadım ama kardeşim yıllarca çekti bunu bu yüzden bende erken göndermeyeceğim
Yapı olarak yaşıtlarından büyük bile görünüyor ancak hala oyun çocuğu .zaten benim oğlum bu sene Anaokulu yaşında ekim 2013 lü bu seneki davranışına göre 1. Sınıfa gönderip göndermemeye karar vereceğim. seneye de 1 ay ile raporla erteleme hakkım var .çok kucuk değilse çocukta yeterlıyse yollanabılır kızım 2011 aralık doğumlu 2. sınıfa gıdecek bu sene
benım kızda arkadaşlarından ufak ama dersleri daha iyi tek sorunu bıraz daha çocuksu ama ben çalışmadığımdan bır ayağım okulda devamlı ılgılenıyorum ezdırmıyorum çocuğuYapı olarak yaşıtlarından büyük bile görünüyor ancak hala oyun çocuğu .zaten benim oğlum bu sene Anaokulu yaşında ekim 2013 lü bu seneki davranışına göre 1. Sınıfa gönderip göndermemeye karar vereceğim. seneye de 1 ay ile raporla erteleme hakkım var .
Bende ilgilenir üstüne düşerim aslında ama hem kardeşim hemde aynı yıl aynı sınıfa benle başlayan 1 yaş küçük kuzenimde böyle zor öğrenme sorunlarını görünce gözüm korktu erken giderse öyle olur mu ki diye düşünüyorum hep.benım kızda arkadaşlarından ufak ama dersleri daha iyi tek sorunu bıraz daha çocuksu ama ben çalışmadığımdan bır ayağım okulda devamlı ılgılenıyorum ezdırmıyorum çocuğu