Biliyorum kolay değil hele ki ilk gebelikte böyle bişeyle karşılaşmak daha da kötü insanın içi içini yiyor ama sen güçlü dur ki bu süreci kolay atlat ve yeni gebeliğine hazır olHormonların etkisi var mı bilmiyorum ama çöktüm resmen üzüntüden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum kolay değil hele ki ilk gebelikte böyle bişeyle karşılaşmak daha da kötü insanın içi içini yiyor ama sen güçlü dur ki bu süreci kolay atlat ve yeni gebeliğine hazır olHormonların etkisi var mı bilmiyorum ama çöktüm resmen üzüntüden.
Çok sağolll❤❤Biliyorum kolay değil hele ki ilk gebelikte böyle bişeyle karşılaşmak daha da kötü insanın içi içini yiyor ama sen güçlü dur ki bu süreci kolay atlat ve yeni gebeliğine hazır ol
Bi gelişme olursa haber ver canım merak ederim. İnşallah korkutuğun olmazDış gebelik olmasın başka bişey istemiyorum
Güzel haber vermek nasip olur inşallahBi gelişme olursa haber ver canım merak ederim. İnşallah korkutuğun olmaz
Birşey daha soracağım benim hiç ağrım ve kanamam yok. Sende ağrı var mıydı ya da ne zaman başladı ağrı kanamaSen kendini bukadar perişan etmeyi bi bırak lütfen ben rahim filmi de çekindim hiç bi sıkıntı yoktu ona rağmen dış gebelik oldu
ben 2 ocakta hamile olduğumu öğrendim 7 8 Ocak gibi hafif kasık batmaları yaşıyordum. 9 ocakta akşam bi anda ağrı bastırıp kanama başladı.Birşey daha soracağım benim hiç ağrım ve kanamam yok. Sende ağrı var mıydı ya da ne zaman başladı ağrı kanama
Sıkıntı varsa yaklaşık 1 hafta sonra başlar yaniben 2 ocakta hamile olduğumu öğrendim 7 8 Ocak gibi hafif kasık batmaları yaşıyordum. 9 ocakta akşam bi anda ağrı bastırıp kanama başladı.
Teşekkür ederimben 2 ocakta hamile olduğumu öğrendim 7 8 Ocak gibi hafif kasık batmaları yaşıyordum. 9 ocakta akşam bi anda ağrı bastırıp kanama başladı.
Herkeste nasıl oluyor bilmiyorum sen buraya çok takılma çünkü herkesin ki farklı farklı aklın çok karışırSıkıntı varsa yaklaşık 1 hafta sonra başlar yani
Bugün tekrardan kan verdim. İnşallah mucize olur düzelirHerkeste nasıl oluyor bilmiyorum sen buraya çok takılma çünkü herkesin ki farklı farklı aklın çok karışır
İnşallah canımBugün tekrardan kan verdim. İnşallah mucize olur düzelir
Değerim yüzde 55 artmış rahim duvarı da 11den 18e çıkmış. Doktor sonuç fena değil ama hala dış gebelik riski var dedi. Nasıl durum senceİnşallah canım
2 gün içinde mi yüzde 55 artmış rahim duvarı da kalınlaşıyor. Risk var demiş ama bi umut var demekki inşallah hayırlı güzel haberler alırsınızDeğerim yüzde 55 artmış rahim duvarı da 11den 18e çıkmış. Doktor sonuç fena değil ama hala dış gebelik riski var dedi. Nasıl durum sence
Çok umutsuz konuşmadı ama hala risk var iki gün sonra 400leri bulursak iyi olmazsa o zaman değerlendirelim durumu dedi2 gün içinde mi yüzde 55 artmış rahim duvarı da kalınlaşıyor. Risk var demiş ama bi umut var demekki inşallah hayırlı güzel haberler alırsınız
Dış gebelik değildi ama sağlıksız gebelikti kürtaj olduMerhaba umarım dış gebelik değildir zaman geçti belli mi acaba ne olduğu
Şuan iyi durumdasınızdır inşallahKızlar merhabalar bu konu hakkında konu açtım ama henüz bir yanıt almadım kimseden çok korkuyorum buraya yazmak istedim belki bilgisi olan varsa cevaplarsa çok sevinirim çok korkuyorum.
30 mayıs beta 11.8
3 haziran beta 234 çıktı bir kızım var 5,5 yaşında o yüzden riskli bir şey olur diye hiç aklıma gelmemişti bende bayramdan sonra yarın için randevum var hem 6 haftalık hemde kese görünür net olur diye düşünmüştüm fakat 2 gün önce tansiyon düşüklüğü ile acile gittim kan değerlerime bakıldı betam 16 haziran 25000 çıktı son çıkan beta ile arasında 14 gün var doktor bir tık fazla yüksek gibi dış gebelik ihtimaline karşı bir an önce gidin dedi ben yarın gideceğim fakat çok korkuyorum kanama ağrı falan yaşamadım sadece tansiyon düşüklüğüm oldu bazen oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim.