Lütfen fikir verebilirmisiniz ,çok üzgünüm

Doktor musun

Ne hekimisiniz bende merak ettim. Önümüzde tus var çünkü ona girersiniz illa özel olacak diye bir şey yok ki. Bence sınava hazırlanın derim. Ya da dhy atamasını mı bekliyorsunuz bir yandan da.
Tus her babayigidin harcı değil ki

Merhaba,
Forumlar ve diğer sosyal platformlarda muhakkak Türkçe yi mükemmel kullanmak gerekmiyor. Bazen insan içini dökerken günlük konuşma dilini yazıya dökebiliyor. Böyle düşünürken bile yazınız bir hekimin yazısı gibi gelmedi. Fake konu diyeceğim ama çok da içten yazılmış. Bilemedim. Yanlız, herkez soru ekleri dahi anlamındaki de lere takılırdım ama bir meslek grubundan birine atfettiğimde daha çok takıldım:)

- İş hayatına daha yeni başladınız elbette zaman zaman boşta kalabilirsiniz.
- İş hayatında kimseye bel bağlamak olmaz. Bir kere çalmışsınız kapısını denk gelmemiş yolunuza bakarsınız. Başka bir zaman çok iyi tekliflerle sizi ararlarsa o zaman işinizi bırakır geçersiniz. Sürekli arayarak kendinizi onlara muhtaç konuma getirirseniz maaş konusunda üzülürsünüz.

Hayatta edinebileceğiniz en güzel tecrübelerden birini edinmişsiniz ne güzel. İnsanlardan her zaman için netlik talep edin. Özellikle iş platformunda. Ve onlara netlik verin. Son aradığında deseydiniz ki tamam, ben sizden bir hafta kadar haber bekleyeceğim menfi ya da müspet bir dönüş olmadığı takdirde açıkta kalmamak adına başka teklifleri değerlendireceğim, mis gibi olurdu.
Ayrıca sıkmayın canınızı hekimmişsiniz. Açıkta kalmazsınız.

Diğer yerlerin bir kısmı uzaktı.Bir kısmı 2 vesait vs.

50 yaşındayım 30 kusur senedir çalışıyorum.

Hergün 3 vesait gidip , 3 vesait dönüyorum.
hep böyle oldu.

yola takılma hele büyük şehirdeysen zaten durum böyle.

al eline bir kitap gidip gelirken oku çabuk biter yollar

bu zamanda kimsenin keyfini bekleme çağrılan yere gir ve piş pişebildiğin kadar.

yolun bahtın açık olsun

Sanırım diş hekimisiniz. Ben de diş hekimiyim. İlk kliniğin sizi oyaladığı konusunda hemfikirim ama içinize sinen bir yer istemeniz de çok doğal. Özel diş Klinikleri hiç hastaların gördüğü gibi yerler değiller . Büyük paraların döndüğü gerçek bir ticarethane çoğu. İşverenler de hekim dahi olsalar bu para akışında etik değerlerini kaybediyorlar çoğu zaman. Uzaklık konusunda mesela haklısınız . Bizim iş masabaşı değil , hem fiziken hem ruhen yoruluyorsun her gün onca yol çekmek istememeniz normal. Hayırlısı buymuş diyip yeni işlere odaklanın . Yeni mezun olarak zaten ilk girdiğiniz yerde kalmazsınız. Annenizi ise pek dinlemeyin . Boşta kalmak nedir , diş hekimisiniz önünüz çok açık inşallah

Tıp doktoru değilimki diş hekimiyim.Yeni mezunum .Devlete atanmak zor .Çok fazla mezun var.Özel sektörde çalışabilirsin sadece.Ondada genelde en az 2 yıl tecrübeli arıyorlar. Kimisi kabul ediyordu ama onlarıda ben o beyefendiyi beklerken kaçırdım.Şuan başka yerleri araştıriyorum.Buarada DUS diye bir sınav var, uzmanlık sınavı.Yanlız puanları aşırı yüksek.Biraz tecrübe edinip o sınava hazırlanmak istiyorum.Ama şimdilik tek isteğim kendimi geliştirebileceğim bir yer bulmak artık.
Evet , bende diş hekimiyim.Devlete atanmak zor diş hekimliğinde.Hele büyükşehirde çıkmak daha zor .Küçük şehir yazayım diyorum , kira parası ödemem gerekecek.Maaşımın yarısı kiraya gidecek.DUS desen minimum puan 58, 59 du en son hatırlıyorsam.Özel sektördede birçok yer minimum 2 yıl tecrübe istiyor.Lamine yapmanı istiyor, odonfor yapmanı istiyor, implant üstü istiyor vs .Seni böyle tecrübesiz kabul edecek ve gelismene olanak sağlayacak yer bulabilmek zor gerçekten.Umarım iyi bir yer burum

Teşekkür ederim

Sana diyeceğim tek şey var. Kimseyi bekleme. İş çıktı mı oraya gir. Tecrübesiz olduğun buradan belli. Bu da sana tecrübe olmuş oldu. Çağıran yerlere gideceksin. Bir adamın keyfi beklenmez. Annene gelince her şey kismet. Lafla olmuyor bu işler. Bunları yaşayarak öğrenmen gerekiyordu ve öğrendin. Ayrıca 1 ay issizlik dert edilecek bir şey değil. Öyle insanlar var ki yıllarca ıssız. İş çıkarsa gidin çalışın.

Ne hekimisiniz bende merak ettim. Önümüzde tus var çünkü ona girersiniz illa özel olacak diye bir şey yok ki. Bence sınava hazırlanın derim. Ya da dhy atamasını mı bekliyorsunuz bir yandan da.
Tus yok cnm.Diş hekimiyim .DUS var.Oda puanları aşırı yüksek bir sınav.

Neden inandın, seni çağıran diyer yerlerde neden başlamadın
Tamam noktalama işaretlerini unutursun, baglaclari ayirmazsin, soru eklerini birlesik yazarsin ama dis hekimi olmus insan da "diyer" yazmasin lutfen.

Tamam noktalama işaretlerini unutursun, baglaclari ayirmazsin, soru eklerini birlesik yazarsin ama dis hekimi olmus insan da "diyer" yazmasin lutfen.
Samsung klavyemde aşırı donma sorunu var, çok yavaş ve düzgün bir yazı yazabilmek vakit alıyor gerçekten.Biraz anlık depresif duygu durumuyla pek dikkat etmedim diyebilirim :)

Anneniz takmayın. Anneler bazen saçmalıyor. Sizin için endişelerini yanlış bir üslupla dile getirmiş.

Hakkınız da hayırlısı olsun. Güzel insanlar ile karşılaşın. Benim kız kardeşim de yeni mezun oldu. Ben stresinizi anlıyorum. Olur böyle şeyler üzmeyin kendinizi.

İlk yer zaten zamanında bekletmiş sizi 2.defa tekrar beklememeniz gerekiyordu. Tabi bu da bir tecrübe.öğrenirsiniz yavaş yavaş. Hakkınız da hayırlısı olsun. Bir iş var sizi bekleyen nasibinizdeki.ne demişler geç olsun güç olsun. Annenizi de çok takmayın. Benim annemde işsiz kaldığım dönem daha yeni mezunum iş bulamamıştım. Ekmek elden su gölden geçiniyorsun demişti. Ailemizi seçemiyoruz maalesef boşverin takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…