Lütfen fikir verebilirmisiniz ,çok üzgünüm

Mcl89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2021
210
66
48
Meraba arkadaşlar.Lütfen bişeyler yazın bu konuda , çok yanlızım.Ben daha mezun olmadan bir kaç ay önce bir işe gidip tecrübe kazanmak için gözlem yapıyordum.O işteki mesul müdürü ve ortamı sevmiştim.İyi insanlardı.Ve aramız gayet iyiydi.Sonradan bu mesul müdür( aynı zamanda ortağı oranın) bana, mezun olduktan sonra gel; burda bizimle başla dedi.Seni seviyoruz , bizimle çalışmanı isteriz dedi.İyi niyetli , düşünceli bir insandı.Neyse ben mezun oldum yanına gittim. O bana ,bir ay sonra gel, şuanda ramazan vs pek iş yok dedi.Tamam dedim o ayı evde geçirdim.Ramazan bitti .Aradım onu dediki burdaki diğer hekimlerede sorayım ihtiyaç varmı yokmu ,ona göre sana dönüş yapıcam dedi.Ve dönüş yapmadı.Bende başka bir yere başladım artık; boşuna vaktim geçiyor dedi)

Son düzenleme:
Artık ona kanaat getirdim ama o iş tekliflerinide reddettiğim için çok pişmanım.Şuan mezunuyet dönemi ve herkez iş arıyor.Moralim aşırı bozuk

Artık ona kanaat getirdim ama o iş tekliflerinide reddettiğim için çok pişmanım.Şuan mezunuyet dönemi ve herkez iş arıyor.Moralim aşırı bozuk
Yani herkes iş arıyor olabilir ama sen moralini yüksek tutarsan diğer insanların önüne geçersin her zaman

Neden tek bir yere bağlı hareket ediyorsun ki?
Cünkü evime aşırı yakın, yürüme mesafesi , bukadar yakin mesafede başka yer yok. ve daha önce onların ortamında bulundum, yedik içtik beraber.Yani iyi insanlardı.Başka yerde böyle bulamam diye korktum.Birde ilk işyerimde değisik insanlarlada karsılasınca burası olsun dedim.

Böyle böyle deneyim kazanacaksınız işte. Sadece iş için değil aynı zamanda insan ilişkileriyle de ilgili deneyiminiz olacak.
Evet bunların hepsi bir tecrübe.Ama meskektaşlarımın coğu iş buldu.Ben burayı beklerken ortada kaldım.Annem bana yükleniyor bu konuda.Motivasyonum aşırı düstü

Yakın mesafe iyi hoş güzel ama seni oyaladılar seni Bir kere başta oyaladılar mı bunun devamı gelir. Ve iyi insan olsaydılar verdikleri sözü tutarlardı gel başla deyip bu kadar zaman oyalamazlardı

Bu söylediklerinin hiç birisi profesyonelce şeyler değil, iş hayatında profesyonelliğin önemi ile ilgili kendini geliştirirsen karşına daha güzel fırsatlar çıkacaktır.

Yakın mesafe iyi hoş güzel ama seni oyaladılar seni Bir kere başta oyaladılar mı bunun devamı gelir. Ve iyi insan olsaydılar verdikleri sözü tutarlardı gel başla deyip bu kadar zaman oyalamazlardı
Haklısınız.Çok pişmanım

Bu söylediklerinin hiç birisi profesyonelce şeyler değil, iş hayatında profesyonelliğin önemi ile ilgili kendini geliştirirsen karşına daha güzel fırsatlar çıkacaktır.
Artık bu konu
Pişman olma aksine mutlu ol bazı şeyleri daha erken fark ettiğin için ayrıca bir ay iki ay işsiz kalabilirsin ne de olsa emekli olana kadar çalışacaksın 2 ay geç başlamı

Pişman olma aksine mutlu ol bazı şeyleri daha erken fark ettiğin için ayrıca bir ay iki ay işsiz kalabilirsin ne de olsa emekli olana kadar çalışacaksın 2 ay geç başlamış olursun
Artık dersimi almış gibiyim.Kimseye henen guvenmeyecegim.Bir iki ay büyük bir kayıp değil evet.Ama annem çok sabırsız.Boş boş duruyorsun diyor."boş" lafı beni çok incitiyor.Bunları dedikçe kendimi çok kötü hissediyorum anlıyormusunuz.Bunları yazarken bile ağlayacak gibiyim

Ağladığında sorun çözülecekse ağla ama ağladığında kendine olan güvenini daha da azalacak bu yüzden şimdi ağlama.. şu an iş ilanlarına bak kafanda hayal kur ama insanların ne söylediklerine takma şu an sadece kendine odaklı

Ne doktorusunuz , branşınız nedir ? Cevap beklediğiniz yer özel klinik mi ?

Ne hekimisiniz bende merak ettim. Önümüzde tus var çünkü ona girersiniz illa özel olacak diye bir şey yok ki. Bence sınava hazırlanın derim. Ya da dhy atamasını mı bekliyorsunuz bir yandan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…