• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi lütfen eşimn sperm testi sonucu hakkında bi şey söyleyin

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

denizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
249
0
66
Ankara
eşime sperm testi yaptırdık doktur varikosel var ama önemli değil amaleyetlik durum yok dedi ama benim içim içim yiyor sonuçarı şöyle
volum:2/ml
ph:7,5
vizkozite:(+)
likefaksiyon:35dk

MİKROSKOPİK İNCELEME
1cc'deki spermtozoa:110.000.000
total spermatoza:220.000.000
MOTİLİTE
İleri hareketli:50
yerinde hareketli:18
hareketsiz:32

lokosit:400.000/ml

ultrason sonucunda şu yazıyor:bilateral grade I varikosel

dediğim gibi doktur varikosel var ama tedaviye gerek yok dedi sizde öyle mi deneyimlerinizi paylaşın yksa başka bi doktura gideyim mi çünkü bende zaten polikistik var iki sorun olubca iyice kafam bozulcak....şimdiedn tşk edrim herkese....

Maşallah değerleriniz çok iyi sadece morfoloji(spermin yapısı) değerlendirmelerde yok.
Ne zamandır çocuk sahibi olmak istiyorsunuz.Bu yazdığınız değerlerle sorun yaşamayacağınızı umuyorum.

Maşallah değerleriniz çok iyi sadece morfoloji(spermin yapısı) değerlendirmelerde yok.
Ne zamandır çocuk sahibi olmak istiyorsunuz.Bu yazdığınız değerlerle sorun yaşamayacağınızı umuyorum.

canım yok o sonuçalrda verikosel yazınca sonuçalrda ben endişelendim morfoloji önemli bi ayrıntı mı canım ona göre tekrar yaprıralım b1,5 yıldır uğraşıyoruz bebek içn bende pko var onun etkiside var

eşime sperm testi yaptırdık doktur varikosel var ama önemli değil amaleyetlik durum yok dedi ama benim içim içim yiyor sonuçarı şöyle
volum:2/ml
ph:7,5
vizkozite:(+)
likefaksiyon:35dk

MİKROSKOPİK İNCELEME
1cc'deki spermtozoa:110.000.000
total spermatoza:220.000.000
MOTİLİTE
İleri hareketli:50
yerinde hareketli:18
hareketsiz:32

lokosit:400.000/ml

ultrason sonucunda şu yazıyor:bilateral grade I varikosel

dediğim gibi doktur varikosel var ama tedaviye gerek yok dedi sizde öyle mi deneyimlerinizi paylaşın yksa başka bi doktura gideyim mi çünkü bende zaten polikistik var iki sorun olubca iyice kafam bozulcak....şimdiedn tşk edrim herkese....

tatlım senin sonuçlarının 4 te biri normal sayılıyor düşün ne kadar iyi ama ekinciğiminde dediği gibi morfoloji önemli pko olduğuna göre tatlım sen tedavine devam edeceksin yumurta takibi yaptırmalısın ki yumurta kalitemi çatlıyor çatlatma iğnesi olmadı aşılama çok yakın bebişine:66:

tatlım senin sonuçlarının 4 te biri normal sayılıyor düşün ne kadar iyi ama ekinciğiminde dediği gibi morfoloji önemli pko olduğuna göre tatlım sen tedavine devam edeceksin yumurta takibi yaptırmalısın ki yumurta kalitemi çatlıyor çatlatma iğnesi olmadı aşılama çok yakın bebişine:66:

AYnen arunacım ben bu çiftten çok umutluyum:)
İnfertilite heyeti gibi olduk :)))

10 dk bekleme süresi olduğu için burdan cvp veriyim..
sen 2.dpoktoru seç.
ama 3 ay boşuna takip yaptırma ilk ay olmazsa rahim filmini bu ay çektirmek istiyorum dersin doktoruna filmden sonra tekrar takip yaptırırsın.

test sonucun anladğım kadarıyla normal burda
değerlendireceğin canlı oranı ve ileri hızlı hareketli oranı sınırı %25 ten başlar sizinki %50 bence gayet iyi sonuç .........

Back