merhabalar.hemen sorunumu anlatmak istiyorum çnkü dayanamıyorum.9 aydır bir erkek arkadasım var.çok mutluyuz çok seviyorum.fakat ben eskiden böle değildim.onunla oldugumdan beri kızlara karşı antipatim oluştu.çevremde ne kadar kız arkadasm varsa hepsi bana itici gelmeye basladı ve 3 yıllık arkadaslıklarımı noktaladım.ve bu daha da büyüyor.tvde gördüğüm kadınları gereksiz yere kıskanmaya basladım.çevremdeki insanlar..erkeklerden de nefret geliyor cünkü hep cinsellikle beyinleri çalışıyor.bu beni çok mutsuz hissediyor.belki aranızda böle olanlar vardır.mesela okula gidiyorum güzel bulunabilecek kızlardan ölümüne nefret ediyorum her davranısları batıyor.onunla çıktıgım ilk aylarda bi dizi izlerdk birlkte.gecen yine izledk ve ilk izledgmde brlkte yorumlardık.şmdi ise basroldeki bayanı görünce nefretim alevleniyor.neden bilmiyorum ama tek bildigim sorunu büyümeden çözmem gerektiği.lütfen bana yardım edin=(
Minoya, keşke psikolojik sıkıntılara bir cümle ile yardım edebilseydik. ınanın ben de çok isterdim bunu.
Ama böyle birşey mümkün değil. Şikayetinizin farkında olmanıza rağmen, kendi başınıza üstesinden gelemiyorsanız, bir sihirli cümle ile de üstesinden gelemezsiniz. Yapmanız gereken yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurarak, bu patolojik kıskançlıktan kurtulmanız.