J jasminnem Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2010 20 0 86 İstanbul 18 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jasminnem #1 lavabo giderim tıkanmış olmalı ki su bulaşık makinesi giderinden geri tepiyor 10 litre su döküyorum geri geliyor.lavabo aç döktüm 3-5 paket,olmadı. sirke kaynattım döktüm olmadı.karbonat döktüm olmadı mutfağım sirke döndü,çıldırma noktasına geldim. hanımlar en acilinden yardımm lütfennnnnnnnnnnnnnn
lavabo giderim tıkanmış olmalı ki su bulaşık makinesi giderinden geri tepiyor 10 litre su döküyorum geri geliyor.lavabo aç döktüm 3-5 paket,olmadı. sirke kaynattım döktüm olmadı.karbonat döktüm olmadı mutfağım sirke döndü,çıldırma noktasına geldim. hanımlar en acilinden yardımm lütfennnnnnnnnnnnnnn
Dengiz Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Nisan 2008 75 0 86 Ankara 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi jasminnem #2 jasminnem .!.: lavabo giderim tıkanmış olmalı ki su bulaşık makinesi giderinden geri tepiyor 10 litre su döküyorum geri geliyor.lavabo aç döktüm 3-5 paket,olmadı. sirke kaynattım döktüm olmadı.karbonat döktüm olmadı mutfağım sirke döndü,çıldırma noktasına geldim. hanımlar en acilinden yardımm lütfennnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla... İyi bir usta:CüvCüv:
jasminnem .!.: lavabo giderim tıkanmış olmalı ki su bulaşık makinesi giderinden geri tepiyor 10 litre su döküyorum geri geliyor.lavabo aç döktüm 3-5 paket,olmadı. sirke kaynattım döktüm olmadı.karbonat döktüm olmadı mutfağım sirke döndü,çıldırma noktasına geldim. hanımlar en acilinden yardımm lütfennnnnnnnnnnnnnn Genişletmek için tıkla... İyi bir usta:CüvCüv: