herkese merhaba öncelikle bu tatlı telaşlarda hepinize kolay gelsin benim sizlere önerebileceğim bir yer var Levent Tenis Klübünün restaurantı KAYRA bahçesi ve kapalı yeri var yemekleri ve servisi harika zaten burayı 1,5 sene önce eskiden Divan Otelinde çalışan birkaç kişi devraldı her türlü organizasyon yapılıyor düğün nişan kokteyl ne isterseniz üyelik de gerekmiyor telefon vermemde bir sakınca var mı bilmiyorum ama kayralife yazdığınızda ilk çıkan linkten bilgilere ulaşabilirsiniz ya da bana sorun ben sizi ilgili kişilere yönlendiririm
evet canım haklısın galiba sitelerinde problem var ordaki arkadaşlarla konuşup resimlerini isterim buraya eklerim olmazsa
Sormak istediğin başka şeyler olursa hiç çekinme...
Düğünümle ilgili tüm organizasyonu ben yapmıştım. Evle ilgili de, nişanlım sadece banka hesabıma havale yaptı. Çünkü kendisi şehir dışında olmak zorundaydı hep, ancak 2-3 günlüğüne gelip tekara dönmesi gerekiyordu.
Zor ama çok eğlenceli ve zevkli bir süreçti.
Belki ileride düğün organizasyon işine girerim, üniversite yıllarında hep bunu isterdim, ama elinde birraz sermaye olması gerekiyor ve çevre en önemli şey.
Belki 1-2 seneye kadar bu işe cesaret edip girebilirim.
Sana da yardımcı olmaktan memnun olurum.
Bahçelievler Abidin Pak Öğretmen Evi'ni öneriyorum ama 5000 ytl yi aşabilir bir araştır istersen (biz orayı tercih etmiştik ve çok memnun kaldık)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?