• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen dr. Hanım bana acil yardım edin

1riposte

evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
171
4
46
İstanbul
ben bu 3 aydır sürekli kendimi hasta hissediyorum öyle basit hastalıkta değil en ağırlarını düşünüyorum...24 YAŞINDAYIM

DOĞUM YAPTIM KANAMAM AZ FAZLA OLDU RAHİM KANSERİMİYİM

BEBEĞİ HEP BACAKLARIMDA SALLIYORUM bacaklarım ağrısa KAS HASTASIMIYIM
doktor d vitamini eksikliğin var dedi...kas ağrıların olur tabi dedi ama nerdeyse ona bile inanmıyorum

internetten bir şey okusam bendemi öyleyim diye düşünmekten kafayı yiyicem...öyle kendimi kaptırıyorumki bazen hayattan zevk alamıyorum....bazen içten gelen koluma bacağıma vuran titremem oluyor ama az şidetli değil...

psikiyatrise gittim obsesif bozukluğumun olduğunu hemde panik atak olduğumu söyledi

ilaç verdi 2 aydır kullanıyorum ama pek bir değişiklik yok...

evde yanlız kalınca daha çok oluyor...yanımda biri olsa aklıma bile gelmiyor...

ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin... :71::71::71:

ben bu 3 aydır sürekli kendimi hasta hissediyorum öyle basit hastalıkta değil en ağırlarını düşünüyorum...24 YAŞINDAYIM

DOĞUM YAPTIM KANAMAM AZ FAZLA OLDU RAHİM KANSERİMİYİM

BEBEĞİ HEP BACAKLARIMDA SALLIYORUM bacaklarım ağrısa KAS HASTASIMIYIM
doktor d vitamini eksikliğin var dedi...kas ağrıların olur tabi dedi ama nerdeyse ona bile inanmıyorum

internetten bir şey okusam bendemi öyleyim diye düşünmekten kafayı yiyicem...öyle kendimi kaptırıyorumki bazen hayattan zevk alamıyorum....bazen içten gelen koluma bacağıma vuran titremem oluyor ama az şidetli değil...

psikiyatrise gittim obsesif bozukluğumun olduğunu hemde panik atak olduğumu söyledi

ilaç verdi 2 aydır kullanıyorum ama pek bir değişiklik yok...

evde yanlız kalınca daha çok oluyor...yanımda biri olsa aklıma bile gelmiyor...

ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin... :71::71::71:

Merhaba 1riposte, ilaçlar ancak etkisini gösterecek. Ama ilaç kullanımınızın yanısıra mutlak bir psikologa da başvurarak bir süre düzenli psikoterapi görmelisiniz.

Back