- 28 Nisan 2019
- 26
- 9
- 1
- 33
- Konu Sahibi Gribulut00
-
dost mu dusman mi vallahi anlamadim n3 gerek varİnan emzirirken sarkma olacağını hic dusunmeyeksin 1 damla fazla içsin karni doysun diye gözüne bakacaksın daha 8 haftalık hamilesin doğuma kadar neler neler söyleyecekler hele lohusalikta milletin ağzı hic durmuyor kimseyi dinleme içgüdülerine güven
Ben de oyle ama bilmek istiyorum yine de hazirlikli olmak ici çünkü arkadasim soyleyince ogrendim bunuNe patavatsız ve dengesiz arkadaşınız varmış
Valla bebeğim sütü emsin de göğüslerim sarkmış öyle olmuş böyle olmuş umrumda olmaz o anı doya doya yaşamak için gün sayıyorum resmen.
Ben de oyle ama bilmek istiyorum yine de hazirlikli olmak ici çünkü arkadasim soyleyince ogrendim bunu
Dimi ya insan bi an da olsa takiyir iste tesekkürlerbencede böyle şeyleri kafana takma. hiçbir şekilde emziremeyen anneler var . eminim ki onlar sarkmayı dert etniyolardır. ve artık herşeyin çözümü var eğer öyle birşey başına gelirse göğüslerini yaptırtırsın ne varki
Olabilir ihtimali var , karnınız catlayabilir ,cildinizde hamilelikten oluşan lekeler kalıcı olabilir ..... Olabilir de olabilir ama o melek varya o melek mükemmel bişey üstüne milyonlarca cümleler kurup yine de eksik kaldığını hissederim.Merhaba şuan 8 haftalık hamileyim duruma yeni alıstim diyebilirdim. Laylaylom gezip gebelihin tadini çıkarmaya başlamışken cok sevgili arkadaşım dogumdan somra goguslerimin sarsacağını soyleyip beni bi hayli yordu. Bu dogru mu benim goguslerim baya kucuk suan dolhunlasti baya dohumdan sonra ici boşalınca sarkma mi olacak :/
Evet bunu dert ettim benim bunu dert etmemi de sen mi dert ettin. Su sekil cevap vereceksen verme s3nin aklina ihtiyacım yok zaten. Te allahim ya bi de sizin gibilerle uğraşıyoruzbunu mu dert ettin sarksada toparlanıyor merak etme allah can sağlığı versin gerisi kolay
Aklima bile gelmemisti arkadaşım soyleyince taktim bi an kafaya isteBenim goguslerimde kucuk 2. Bebegim ilkini 3 aydan fazla emziremedim o denli icime batti ki keske sarksaydi da emzirseydim suan emziriyorum goguslerim sarkmadi ama biraz ici bos gibi oluyor dogrusu ben oyle hissediyorum guzel bi sutyen takinca gayette dolgunlar gebeligin tadini cikar takma kafana hic bunlari
Sarkma değil de içi boşalıyor gibi oluyor çocuğun sütten kesilince. Benim de göğüslerim küçük ama bu problem olmuyor ki. Dolgulu sütyen giyince belli olmuyor ki.Merhaba şuan 8 haftalık hamileyim duruma yeni alıstim diyebilirdim. Laylaylom gezip gebelihin tadini çıkarmaya başlamışken cok sevgili arkadaşım dogumdan somra goguslerimin sarsacağını soyleyip beni bi hayli yordu. Bu dogru mu benim goguslerim baya kucuk suan dolhunlasti baya dohumdan sonra ici boşalınca sarkma mi olacak :/
ne kadar saldırgansınEvet bunu dert ettim benim bunu dert etmemi de sen mi dert ettin. Su sekil cevap vereceksen verme s3nin aklina ihtiyacım yok zaten. Te allahim ya bi de sizin gibilerle uğraşıyoruz
Sen uslubuna bak sonra saldırganlığımı eleştir. Sorumdan da çıkıp git.Boş yaparak burayı meşgul etme yardımlaşma yeri burası.ne kadar saldırgansın
Ben bunu mu dert ettin dedim bide sen yazdığın mesajları oku üslubum gayet normal burda üsluptan bahsedecek son kişisin benceSen uslubuna bak sonra saldırganlığımı eleştir. Sorumdan da çıkıp git.Boş yaparak burayı meşgul etme yardımlaşma yeri burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?