Lütfen dikkatle okuyun

pskdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2010
26
0
86
İzmir
Sevgili arkadaşlar ben bir çikolata kisti vakasıyım. iki açık ameliyatım var ve birde iki başarısız tüp bebek deneyimim. ilk olarak söyleyebileceğim türkiyede sağlık sistemi rezalet durumda. 6 yıldır bebek sahibi olmak için çakmediğim işkence kalmadı. bana sürekli mucizeye ihtiyacım olduğu ve problemin bende olduğu vurgulanıp duruldu. ilk tüp bebek denememi ege ünv. hast nazan tavmerganla yaptım orada eşime basit bir sperm tahlili yapıldı ve eşimin çok iyi durumda olduğu söylendi. ikinci denememi erol tavmerganla yaptım bu kısmı tam bir rezaletti neden derseniz erol beyi sadece ilk muayenede görüyorsunuz ondan sonrasını sekreterleri yapıyor ve tabi bir yardımcısı var. yum. toplama vetransfer işlemlerinide kız kardeşi yapıyor oysaki siz erol beye gitmiş oluyorsunuz. en kötüsüde sonucu size telefonda yardımcısı söylüyor tabi sıfır psikolojik destekle. sizi sadece müşteri olarak görüp paranızı alana kadar iyiler.
ben bir arkadaşımın tavsiyei ile sadece jinekolojik muayene için hakan ertunç adında bir doktora gittim. adam müthiş detaylı bir muayene yaptı rahim filmi ardından balon işlemi yaptı sonuç ne tek tüp açık ve raimde hiçbir sorun yok. oysaki bana sürekli rahimimin feci olduğu ve normal yolla kesinlikle hamile kalamayacağım söylendi. eşime yaptığı ayrıntılı sperm testinde eşimdede sorun olduğu ortaya çıktı oysaki bize eşimin çok iyi olduğu söylenmişti. sonuç şimdi kısa süreli ilaç tedavisi ile gebe kalabileceğim ortaya çıktı. lütfen arkadaşlar benim yaptığım hatayı siz yapmayın ve tüp bebekten önce doktorunuzu iyi seçin ve çok iyi araştırın. bizleri özelikle tüp bebeğe yönlendiriyorlar çünkü bizden deli gibi para kazanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…