• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen cvp verin

bekleyisim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
22
-15
86
37
Mrb arkadaşlar adetime bi hafta var kan testi yaptım 60 çıktı ama bugün bi de idrar testi yapayım dedim ilk çıkan çizgi bile çok az kırmızı pembe gibi sizce nolmuş olabilir

Ben de yeni hamileyim tam bilmiyorum ama idrar testleri bildiğim kadarıyla adet birkaç gün geciktikten sonra belli oluyor. Eğer kan testiniz 60sa muhtemelen hamilesinizdir diye düşünüyorum. Kan testleri daha kesin sonuç veriyor. Evde yapılan idrar testlerini fazla takmayın derim.

büyük ihtimal hamilesiniz ama adet günü geçtikten sonra testi tekrarlayın bence. kesin sonuç o zaman belli olur.

Hamilesiniz korkmayın, hormon idrara daha geç geçiyor adetinize 2 gün kala filan idrarda da göreceksiniz, içinizi ferah tutun

evet henüz var reglime o yüzden korkuyorum bide ağrılarım var hastalanacakmışım gibi hissediyorum :(

evet henüz var reglime o yüzden korkuyorum bide ağrılarım var hastalanacakmışım gibi hissediyorum :KK43:
Kanda 60 çıkmış bhcg bildiğin bir rahatsızlığın yoksa gebesin, kafana takma benim de ağrım olmuştu, bügün bir daha baktır kan istersen

lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/

lütfen biri bana yardımcı olsun adetim geçeli yedi gün oldu sık idrara çıkıyorum aşırı gazım ve şişliğim var kasık ağrılarımda var bugune kadar hiç böyle olmamıştı bide yiyorum yiyorum hiç doymuyorum süreklı yemek ıstıyorum sizce hamilemiyim hamile olmam için yeterlimi bu belitiler cok ıstıyorum hamile olmayı negatif cıkarsa diye cok korkuyorum adet olacakmıs gıbı sancım oluyo sonra adet olmuyorum aniden kalktığımda felan geceleri yanıyorum çok sıcak oluyo yedı gundur boyle lutfen acill cevap :/
bir hafta geçmiş daha neyi bekliyorsun :) hiç bekleme hemen bir test yaptır :)

Back