Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Lütfen.. Çok mutsuzum..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Angel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
289
0
96
- Yurtdışı
Meraba kızlar
Şu an yardımınıza, fikirlerinize, önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var..

Bu yıl kilomdan rahatsız olup kilo verdim. Önce yavaş ve gayet sağlıklı kilo veriyordum. Daha sonra 4-5 ay içinde yemeği baya kesip çok sağlıksız bir biçimde 20 kilo verdim. Ve 14 yaşındayım. Bu sene SBSye de girdim, bir de orda aşırı stres yaptım. Güzelim saçlarım bunlar sonucunda döküldü, cansızlaştı, şekli bozuldu.. :1no2: O kadar üzülüyorum ki..
Ayrıca hipertiroid çıktı. Ne vardı sağlığımı bozacak keşke yapmasaydım çok ama çok pişmanım şimdi. senağlama

Size sormak istediğim saçlarım kilo vermeden önceki şekline, canlılığına döner mi? Düzenli ve güzel besleniyorum şuanda.
Ve bir de saçlarımın iyiye dönmesi için neler yapabilirim?

Saçlarımın resimleri:

Kilo vermeden önce:

Daha sonra sırayla çekildiğim fotoğraflar:

(Alttaki fotoğrafta kurutma makinesiyle kuruttum :bbo: )

( Alıntı yapmazsanız sevinirim.. )

canım benim :)
bitki özlü sampuanlar kullan
kimyasal içerenlerden vazgeç
ve muhakkak bi aktara git bakım yağlarından al
15te bir uygularsan saçlarım eski gorunumune kavusur hiç üzülme:)

Canım benim ya 14 yaşındasın ama
SAçların boyalı sen ilk başta hata yapmışşsın
Badem yağı ve Yumurta sarısı biraz olsun düzeltir parlaklık verir.
Boyamaya devam edersende eskisinden daha da kötü olacağından şüphen olmasın.

canım benim :)
bitki özlü sampuanlar kullan
kimyasal içerenlerden vazgeç
ve muhakkak bi aktara git bakım yağlarından al
15te bir uygularsan saçlarım eski gorunumune kavusur hiç üzülme:)

gerçekten çok teşekkür ederim dediklerinizi aynen yapıcam :Saruboceq:
ama bir ufak sorum daha var evde buğday, avakado ve susam yağı var. bunlardan biri olur mu yoksa başka bir şeyi mi önerirsiniz :uhm:

ayrıca o kadar içimi rahatlattınız ki.. gerçekten çok çok saolun..

Son düzenleme:

benim saçlarımda hiç boya yok ki.. fisfisfis dediğiniz gibi 14 yaşındayım ve hiç boya yaptırmadım, düşünmüyorum da.. :ecrin_bebek:
tavsiyeniz için gerçekten çok çok teşekkür ederim dediğinizi yapacağım delikafadulden peki ne ölçülerde kullanmalıyım?

Son düzenleme:

Resimlerdeki İki farklı renk tonundan söyledim.
Kolay Gelsin Canım

ışıktan, flashtan falan olsa gerek yerimseniben
teşekkür ederim canım ama nasıl, ne kadar yapacağımı söyleyebilirsen çok mutlu olurum

Göz kararı badem yağı 1tane yumurta sarısı karıştır sür saçlarını önce sertleşecek ama banyodan sonra yumuşacık oluyor.

tamam canım çok saol :Saruboceq:
sence de saçlarımın eski dalgası ve canlılığı gelir mi? fisfisfis

BUNUN yanında bide bitkisel sampuan kullan canım zeytinyağlı olabilir
hatta eğer var ise haftada 1 kez de zeytinyağı sürebilirsin saçlarına ama hakiki yağ.
Sonra İnşallah düzelir vücudunun vitamin eksiğini de kapatmalısın.

Tamam bakarım, yoksa alır sürerim. Bir de bitkisel şampuan, bakım yağları falan.. Artık düzenli beslenmeye geçtiğimi de eklersek umarım düzelir.. Tekrar teşekkür ederim a.s

Son düzenleme:
canım saçların büyük ihtimalle tiroidden dolayı dökülmüş.doktor ilaç vermiştir mutlaka onları kullan tekrar eski haline döner inşallah.

canım saçların büyük ihtimalle tiroidden dolayı dökülmüş.doktor ilaç vermiştir mutlaka onları kullan tekrar eski haline döner inşallah.

çinko hapı verdi.. vereliniortak kullanıyorum bayadır ama zaman ilerledikçe döner inşallah eski haline :çok üzgünüm:

çok sağ ol canım kaydirigubbakcemile5

ne kadar bephantene peki? ve evigen ampulle ilgili kısmı biraz açıklayabilir misin? :kedi:

canım benm ben750 mllik şampuanın içine 5adet bephanete ampul 1 adette evigen ampul kırdım..sen bunu şampuanın boyutuna göre ayaralayabilirsin tabi ki..her iki kutuda 5er taneden 10 tane ampul var yani en fazla 10tlye halledersin bu işi..opuyorumnanaktan

bitanem aktardan al
susam yagı iyidir
ama avakado ve bugday yagının saca ekstra bi katkısı olmayabilir
aktarlarda böyle 10-15 cesit yağ karişimlari satiliyo saç için
çok işine yarıyacak goreceksin opuyorumnanaktan
ben lisede mahfetmiştim saçlarımı
5-10 renk vardi
sürekli düzleştirmekten geven gibi olmuştu
yanmıştı resmen koyun kılı gibiydi
bu yaglar ve destekleyici sampuanlarla kurtuldum
ama şimdi herkes hayran saçlarımaopuyorumnanaktan

ah tatlımm ahhhhhh neden yaparsınızki böyle şeyleri ama çinko hapı düzeltir inşallah

tamam dediklerinizi alıcam sırnaşık şey en kısa zamanda yapmaya da başlarım.. kocaman teşekkürler :sm_cool:

Son düzenleme:

tamam yağları sürücem kafama yerimseniben bi de bitkisel şampuan alkisalkisalkis
demek ki benim için de umut var delikafadulden tekrar çok teşekkür ederim .. iyi haberleri yazarım umarımm :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…