Meraba kızlar
Şu an yardımınıza, fikirlerinize, önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var..
Bu yıl kilomdan rahatsız olup kilo verdim. Önce yavaş ve gayet sağlıklı kilo veriyordum. Daha sonra 4-5 ay içinde yemeği baya kesip çok sağlıksız bir biçimde 20 kilo verdim. Ve 14 yaşındayım. Bu sene SBSye de girdim, bir de orda aşırı stres yaptım. Güzelim saçlarım bunlar sonucunda döküldü, cansızlaştı, şekli bozuldu.. :1no2: O kadar üzülüyorum ki..
Ayrıca hipertiroid çıktı. Ne vardı sağlığımı bozacak keşke yapmasaydım çok ama çok pişmanım şimdi. senağlama
Size sormak istediğim saçlarım kilo vermeden önceki şekline, canlılığına döner mi? Düzenli ve güzel besleniyorum şuanda.
Ve bir de saçlarımın iyiye dönmesi için neler yapabilirim?
Saçlarımın resimleri:
Kilo vermeden önce:
Daha sonra sırayla çekildiğim fotoğraflar:
(Alttaki fotoğrafta kurutma makinesiyle kuruttum :bbo: )
( Alıntı yapmazsanız sevinirim.. )
Şu an yardımınıza, fikirlerinize, önerilerinize gerçekten çok ihtiyacım var..
Bu yıl kilomdan rahatsız olup kilo verdim. Önce yavaş ve gayet sağlıklı kilo veriyordum. Daha sonra 4-5 ay içinde yemeği baya kesip çok sağlıksız bir biçimde 20 kilo verdim. Ve 14 yaşındayım. Bu sene SBSye de girdim, bir de orda aşırı stres yaptım. Güzelim saçlarım bunlar sonucunda döküldü, cansızlaştı, şekli bozuldu.. :1no2: O kadar üzülüyorum ki..
Ayrıca hipertiroid çıktı. Ne vardı sağlığımı bozacak keşke yapmasaydım çok ama çok pişmanım şimdi. senağlama
Size sormak istediğim saçlarım kilo vermeden önceki şekline, canlılığına döner mi? Düzenli ve güzel besleniyorum şuanda.
Ve bir de saçlarımın iyiye dönmesi için neler yapabilirim?
Saçlarımın resimleri:
Kilo vermeden önce:
Daha sonra sırayla çekildiğim fotoğraflar:
(Alttaki fotoğrafta kurutma makinesiyle kuruttum :bbo: )
( Alıntı yapmazsanız sevinirim.. )