• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen çok gerginim benzer durum yaşayanlar adet öncesi lekelenme

verayldrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
840
759
53
30
Merhaba hanımlar Adetime 8-9 gün kala kahve leke geldi bir haftadır lekelenme devam ediyor bugün siyaha yakın kahve lekem oldu iki kez test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması olabilir mi değilse normal mi bu durum ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum😢 çok kaygı verici yarın doktora gideceğim ama uyuyamıyorum

Cnm ya yerleşme kanaması yada yumurtlama kanaması da olabilir sen değerlendir bu zamanı Dr söylemişti bana

Doktora gittim adet olmuşum yumurtlama ve kanama olmadığı için küçük bir follük kistim oluşmuş bu ay doğum kontrol kullan dedi bir daha ki ay adet düzeni olur yumurtlama daha iyi olur sonra ki birkaç ay olmazsa gel ilaç tedavisine başlayalım dedi 😒

Merhaba hanımlar Adetime 8-9 gün kala kahve leke geldi bir haftadır lekelenme devam ediyor bugün siyaha yakın kahve lekem oldu iki kez test yaptım negatif çıktı yerleşme kanaması olabilir mi değilse normal mi bu durum ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyorum😢 çok kaygı verici yarın doktora gideceğim ama uyuyamıyorum
Benimde adetime 5gün varken kahverengi akntim oldu 3gün srdü hala olmadm acaba bnde de bi sorn mu varki

Benimde adetime 5gün varken kahverengi akntim oldu 3gün srdü hala olmadm acaba bnde de bi sorn mu varki
Doktora gittim ben de Minik folikül kisti çıktı doktor doğum kontrol hapı yazdı adet düzeni için ciddi bir şey değil yumurtlama olmayınca folikül çatlamıyor bu durum da minik kist oluşturuyor bir kaç ay içinde kendi kayboluyor belki sizin de folikül kisti olabilir

Back