- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
- Konu Sahibi notkeepcalm
-
Elinde receteyle gittigin zaman acilde igne bile vurmuyolar baban annen gelsin diye.17 yasindakiler doktora gidemiyor mu ?
Kos git acile
Telefonu kurtardım telefoncu 1 buçuk saatte yaptı allahtan şu an kullanabiliyorum. Aileme söyleyemediğim için ıslak ıslak gezdim ayrıca gribim de. Sanırım üşüttüm bayaBen de ilk denize girdigim de boyle olmustum.muhtemelen ya usuttun ya da mikrop kaptin.
Telf aldigina degdimi bari calisiyomu.bide nasil atladin kiyafetle felan o halde nasil dolastin.
mıacil'e git. burda insanlr sana nasıl teşhis koysun??
ayrıca merak etme hepatit öyle üç saatte belirti vermez, bir kaç gün sonra hastalanırsın. ama bu o sudan hepatit almadığın anlamına gelmiyor.
ailene suya atladığını söylemek zorunda değilsin ki. ishal ve kusma şeklinde hastalık musluk suyundan da geçer, tuvaletten de geçer, sebepsiz de olur. dünden beri hastasın, evde kimse "kızın kötüsün, doktora götürelim" demiyor mu? git sadece "hastayım, bilmiyorum çok kötüyüm. bi hastaneye gidelim" de.
Her şeyi söyledim bir sorun yok dediler zaten hepatit insanların %98 inde oluyormuş, bağışıklığı hastalık derecesinde düşük olan insanlara etki ediyormuş. bütün gün ıslak gezdiğim için üşüttüm sanırım.Canım burda yazana kdr şimdiye bi hastanenin aciline gitmiştin. Ailene ishalim iyi degilim de. Dr lar tahlil yapıyo ztn. Tahlilde telefonunun denize düştügünü ardındanda suya atladıgın anlaşılmıyo merak etme
Aslında biliyorlar ama telefonumun arkasından atladığım ve saçma sapan şeyler yaptığım için söyleyemedim. Zaten anlattım her şeyi çözüldüAilen marmara denizinin kenarına gittigini bilmiyor mu? O yüzden mi kızarlar?
Ayrıca o tarz bir sudan enfeksiyon olusma ihtimali cok yüksek, riske atma doktora git. Hatta yanına bir arkadaşını al, gören olursa o arkadasına eslik ettigini söylersin
Canım 17 yaşında bir insan doktora gidip derdini anlatabilir, emin olDaha 17 yaşındayım nasıl gidebilirim? Ailem uyanınca söylesem mi acaba
Elinde receteyle gittigin zaman acilde igne bile vurmuyolar baban annen gelsin diye.
Valla ben gordugumu yazdim.17 yasinda bi cocuk gelmisti acile sonra igne yazilmis hemsire dediki ailene soyle gelsin yoksa yapmam .Yahu sen kusuyorsun
Ve acilsin ne recetesi ne zimbirtisi
Annen baban yok diyelim olecek misin ?
Valla ben gordugumu yazdim.17 yasinda bi cocuk gelmisti acile sonra igne yazilmis hemsire dediki ailene soyle gelsin yoksa yapmam .
Hatta cocuk dediki telf yok al benimkinden ara dedi.
Tabi travmatik bi durum icin degil dedigim
O anki nobetci hemsirenin calisma durumuyla da alakali olabilie.AAA
ben liseye giderken doktor bana lokal anestezi ile operasyon yapmıştı ameliyathanede
ne benim ailemi çağırayım demek aklıma geldi ne de o bana bir şey söyledi
sonra da operasyon bitti bindim dolmuşa gittim eve
evde de kimse yokmuştur muhtemelen
biz çok mu saldım çayıra büyümüşüz yaaa,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?