• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen çok acil bakar mısınız?

Ailen marmara denizinin kenarına gittigini bilmiyor mu? O yüzden mi kızarlar?

Ayrıca o tarz bir sudan enfeksiyon olusma ihtimali cok yüksek, riske atma doktora git. Hatta yanına bir arkadaşını al, gören olursa o arkadasına eslik ettigini söylersin

Canım burda yazana kdr şimdiye bi hastanenin aciline gitmiştin. Ailene ishalim iyi degilim de. Dr lar tahlil yapıyo ztn. Tahlilde telefonunun denize düştügünü ardındanda suya atladıgın anlaşılmıyo merak etme

acil'e git. burda insanlr sana nasıl teşhis koysun??

ayrıca merak etme hepatit öyle üç saatte belirti vermez, bir kaç gün sonra hastalanırsın. ama bu o sudan hepatit almadığın anlamına gelmiyor.

ailene suya atladığını söylemek zorunda değilsin ki. ishal ve kusma şeklinde hastalık musluk suyundan da geçer, tuvaletten de geçer, sebepsiz de olur. dünden beri hastasın, evde kimse "kızın kötüsün, doktora götürelim" demiyor mu? git sadece "hastayım, bilmiyorum çok kötüyüm. bi hastaneye gidelim" de.

Ben de ilk denize girdigim de boyle olmustum.muhtemelen ya usuttun ya da mikrop kaptin.
Telf aldigina degdimi bari calisiyomu.bide nasil atladin kiyafetle felan o halde nasil dolastin.
Telefonu kurtardım telefoncu 1 buçuk saatte yaptı allahtan şu an kullanabiliyorum. Aileme söyleyemediğim için ıslak ıslak gezdim ayrıca gribim de. Sanırım üşüttüm baya

Ablamı aradım her şeyi söyledim. Eniştemle de konuştum doktor, virüs hakkında her şeyi anlattı bir sıkıntı yokmuş. Bütün gün ıslak gezdim hava da soğuktu + griptim. İçim rahatladı hepinize teşekkürler
acil'e git. burda insanlr sana nasıl teşhis koysun??

ayrıca merak etme hepatit öyle üç saatte belirti vermez, bir kaç gün sonra hastalanırsın. ama bu o sudan hepatit almadığın anlamına gelmiyor.

ailene suya atladığını söylemek zorunda değilsin ki. ishal ve kusma şeklinde hastalık musluk suyundan da geçer, tuvaletten de geçer, sebepsiz de olur. dünden beri hastasın, evde kimse "kızın kötüsün, doktora götürelim" demiyor mu? git sadece "hastayım, bilmiyorum çok kötüyüm. bi hastaneye gidelim" de.

Canım burda yazana kdr şimdiye bi hastanenin aciline gitmiştin. Ailene ishalim iyi degilim de. Dr lar tahlil yapıyo ztn. Tahlilde telefonunun denize düştügünü ardındanda suya atladıgın anlaşılmıyo merak etme
Her şeyi söyledim bir sorun yok dediler zaten hepatit insanların %98 inde oluyormuş, bağışıklığı hastalık derecesinde düşük olan insanlara etki ediyormuş. bütün gün ıslak gezdiğim için üşüttüm sanırım.

Ailen marmara denizinin kenarına gittigini bilmiyor mu? O yüzden mi kızarlar?

Ayrıca o tarz bir sudan enfeksiyon olusma ihtimali cok yüksek, riske atma doktora git. Hatta yanına bir arkadaşını al, gören olursa o arkadasına eslik ettigini söylersin
Aslında biliyorlar ama telefonumun arkasından atladığım ve saçma sapan şeyler yaptığım için söyleyemedim. Zaten anlattım her şeyi çözüldü

benim başıma böyle birşey gelse en fazla mikrop kapmisimdir derim hepatit a nerden aklına geldi ailene de usuttum kötüyüm de niye usuttun nerde usuttun mu dicekler

benim başıma böyle birşey gelse en fazla mikrop kapmisimdir derim hepatit a nerden aklına geldi ailene de usuttum kötüyüm de niye usuttun nerde usuttun mu dicekler

Acilden doktora gidebilirsin ailene söyleyip soylememede sana kalmış birşey canım

Yahu sen kusuyorsun
Ve acilsin ne recetesi ne zimbirtisi
Annen baban yok diyelim olecek misin ?
Valla ben gordugumu yazdim.17 yasinda bi cocuk gelmisti acile sonra igne yazilmis hemsire dediki ailene soyle gelsin yoksa yapmam .
Hatta cocuk dediki telf yok al benimkinden ara dedi.

Tabi travmatik bi durum icin degil dedigim

Valla ben gordugumu yazdim.17 yasinda bi cocuk gelmisti acile sonra igne yazilmis hemsire dediki ailene soyle gelsin yoksa yapmam .
Hatta cocuk dediki telf yok al benimkinden ara dedi.

Tabi travmatik bi durum icin degil dedigim

AAA

ben liseye giderken doktor bana lokal anestezi ile operasyon yapmıştı ameliyathanede

ne benim ailemi çağırayım demek aklıma geldi ne de o bana bir şey söyledi

sonra da operasyon bitti bindim dolmuşa gittim eve

evde de kimse yokmuştur muhtemelen

biz çok mu saldım çayıra büyümüşüz yaaa,

AAA

ben liseye giderken doktor bana lokal anestezi ile operasyon yapmıştı ameliyathanede

ne benim ailemi çağırayım demek aklıma geldi ne de o bana bir şey söyledi

sonra da operasyon bitti bindim dolmuşa gittim eve

evde de kimse yokmuştur muhtemelen

biz çok mu saldım çayıra büyümüşüz yaaa,
O anki nobetci hemsirenin calisma durumuyla da alakali olabilie.
Belki sorumluluk felan almak istememistir.

Back