- 31 Ocak 2020
- 6
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi mutsuzveuzgun
-
11 gün süre cok uzun bir süre degil mi peki kendimi o psikolojiye soktum ve doktora gitmek istemiyorum korkudantabiki yok
cok korkuyorum 2Bence değildir. Kan testi verin en garantisi
Keske salabilsem.. 2 gündür belim ve sırtım asırı ağrıyor adet ağrısı gibi karın ağrım var ama bir türlü regl olamıyorum. Bahsettiğim 2 ay önceki iliskiden sonra tekrar iliski de yasamadım ama yine de üzüntü stres korku bu duyguları her gün yaşıyorum genel olarak. Umarım geciktiren şey de bunlardır...Herzaman söylemisimdir
Stres regl düzenini bozuyor ve geciktiriyor
Korkudan regl olmamıssın
Bir sal kendini...
Sal kendini derken bunlarıda tahmin etmistim...cok korkuyorum 2
Keske salabilsem.. 2 gündür belim ve sırtım asırı ağrıyor adet ağrısı gibi karın ağrım var ama bir türlü regl olamıyorum. Bahsettiğim 2 ay önceki iliskiden sonra tekrar iliski de yasamadım ama yine de üzüntü stres korku bu duyguları her gün yaşıyorum genel olarak. Umarım geciktiren şey de bunlardır...
Sal kendini derken bunlarıda tahmin etmistim...
Ben hamile degilim bunları düsündükcede regl olamayacagım ve bu adet belirtilerini yasamaya devam edecegim idrar testim bile negatif cıktı sorun yok
De sürekli kendine bilinc altına bunları yükle iki üc gün sonra regl olursun bak gör...
Rica ederim...♥ teşekkür ederim yazdıklarınızı okuyunca derin bi nefes aldım. Gün içinde tekrar tekrar okuyacağım bu yanıtınızı. Tekrar teşekkürler
Sürekli bu korkuyu yaşamak yerine 1 kere yaşayın testi verin sonucu görün. Bence olumsuz çok düşük ihtimalcok korkuyorum 2
Keske salabilsem.. 2 gündür belim ve sırtım asırı ağrıyor adet ağrısı gibi karın ağrım var ama bir türlü regl olamıyorum. Bahsettiğim 2 ay önceki iliskiden sonra tekrar iliski de yasamadım ama yine de üzüntü stres korku bu duyguları her gün yaşıyorum genel olarak. Umarım geciktiren şey de bunlardır...
Merak etme hamile değilsin sadece stres yapmışsın ilaç falan kullandıysan oda etkilemis olabilir. Bidahada öyle bi durum yaşarsan korunmazsan yani ilişkiden sonra ertesi gün hapı al kullan18 kasımda erkek arkadaşımla iliskiye girdik korunmasız. 19 kasımda da Normal regl olma tarihimde adetimi oldum araştırmalarıma göre adet olunca hamilelik mümkün değilmiş Ya da hamile kalmış üstüne görme durumunu yaşamış olabilirsin yorumlarını okudum Ve o günden sonra hep hamile kalma psikolojisi içinde geçti günlerim. sonra 19 Aralıkta yine düzenli olarak ikinci adetimi gördüm. İçim rahatladı. Fakat bu ay yani Ocak ayının 31i ve ben adet olmadım. 11 gün geçti üzerinden. Evde idrar gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Tekrar bir ilişki yaşamadım sizce gebelik durumu söz konusu mudur? Ben aşırı stres sıkıntı yaptım rahat nefes alamıyorum bu yüzden de gecikmiş olabilir mi?
Peki 12 gün süre cok uzun bi süre değil mi doktora gitmeme gerek var mı kendiliğinden gelmez mi bu saatten sonra acabaMerak etme hamile değilsin sadece stres yapmışsın ilaç falan kullandıysan oda etkilemis olabilir. Bidahada öyle bi durum yaşarsan korunmazsan yani ilişkiden sonra ertesi gün hapı al kullan
Adet olmuşsun hamile olman mümkün değil18 kasımda erkek arkadaşımla iliskiye girdik korunmasız. 19 kasımda da Normal regl olma tarihimde adetimi oldum araştırmalarıma göre adet olunca hamilelik mümkün değilmiş Ya da hamile kalmış üstüne görme durumunu yaşamış olabilirsin yorumlarını okudum Ve o günden sonra hep hamile kalma psikolojisi içinde geçti günlerim. sonra 19 Aralıkta yine düzenli olarak ikinci adetimi gördüm. İçim rahatladı. Fakat bu ay yani Ocak ayının 31i ve ben adet olmadım. 11 gün geçti üzerinden. Evde idrar gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Tekrar bir ilişki yaşamadım sizce gebelik durumu söz konusu mudur? Ben aşırı stres sıkıntı yaptım rahat nefes alamıyorum bu yüzden de gecikmiş olabilir mi?
Evet ama 12 gün gecikince internette Üstüne görme, gec döllenme bir sürü sey okudum o kadar kafam karıstı ki...Adet olmuşsun hamile olman mümkün değil
canım bak bizde bu yollardan geçtik çocuk öyle ha deyince olmuyor.işte bu okudukların yüzünden kafana takıyosun ve adetin gecikiyor.yine de bir muayeneye git istersen bekar olduğunu söyle.karnından ultrasonla bakarlarEvet ama 12 gün gecikince internette Üstüne görme, gec döllenme bir sürü sey okudum o kadar kafam karıstı ki...
Tabiki uzun bir süre ama aylarca adet olmayanlarda var sırf stres yüzünden . Biraz daha bekle adet olmazsan git adet olursan önümüzde ki ayı bekle yine düzensiz olursan o zaman git adet düzenim bozuldu dersinPeki 12 gün süre cok uzun bi süre değil mi doktora gitmeme gerek var mı kendiliğinden gelmez mi bu saatten sonra acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?