- 28 Temmuz 2009
- 2.674
- 3
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabiki haberdar edicem ama cumartesi misafirim var yaaa.çaya gelicekler 6 katlı apartmandaki bayanlar herkatta 2 daire toplam en az 10 kişi gelir neyseki annem gelicek memleketten yardım eder.zaten geçtiğimiz cumartesi camları sildim diye oldu kesin lekelenmem artık temizlik yapmam pastaları yaparım olmazsa.temizliğide bir bayan çağırırım hem o sebeplenir hemde ben.neyse yarın belki dr gidicem.haberdar ederim.AEO hepimiz ve hepiniz
Merhaba arkadaşlar ptesi günü kan sonucumu aldım dra gösterdim düşük dedi çünkü adetim geçeli 1 gün olmuştu kanı verdiğimde ondan olabilirmiş salı günü ztb gittim ordada kan verdim sonucum şu; BetaHCG 302.5 POZİTİF.Dr'a gösterdim tekrar çok küçük tam belli olmaz dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi bakalım bu sefer sağlıklıdır bir sorun çıkmaz inş hayırlısıyla.
tubatubatubatuba inş sende hamilesindir hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.:)
Arkadaşlar ben 6 haftalık hamileyim ama hala arada kahverengi lekelenmeler oluyo korkuyorum kötü bişeydir diye bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Çok sağol canım bende yarın dr'a gidicem hemen ne olur ne olmaz biz tedbirimizi alalım takdir Allahdan.İnş korkulacak bişey değildir