lütfen cevap yazın

lolitoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
195
45
43
34
arkadaşlar istanbul avrupa yakasında genel anestezi ile rahim filmi (hsg) çeken yer genel anestezili istiyorm lütfen bilen varsa cevap yazsın

Kendini kasıyorsundur canım ondan canın yanıyordur ama bak ben radyotom fındıkzade de çektirdim hsg mi en son teknolojiyi kullanıyorlar tabi ben anestezi almadım ama orda alınıyor mu bilmiyorum bi açıp sor istersen zaten kısa bir işlem adet sancısı gibi bir sancı hissediyorsun o kadar

saol cnm ben.bi arayim o zaman sen.ne zaman cektirdn

Ben geçen kış çektirdim canım bebek olmayınca doktor tüplerde rahimde bi sorun var mı bakalım dedi Allah'a şükür temiz çıktı sende bebiş için mi çektiriceksin

Yok daha olmadı 1.5 senedir uğraşıyoruz hiçbir sıkıntı olmadığı halde halen gelen yok bekliyoruz bakalım kısmet ne zamanaysa o zaman olucak sen ne zamandır istiyorsun

Cnm anestezi.yokmus orda

anladım canım bak bir arkadaş devlet hastanesi demiş devlette anestezi veriyorlarmı bilmiyorum ama galiba devlet hastaneleri eski usül çekiyor filmi tabi bilen varsa yazabilir yanlış da biliyor olabilirim

anladım canım bak bir arkadaş devlet hastanesi demiş devlette anestezi veriyorlarmı bilmiyorum ama galiba devlet hastaneleri eski usül çekiyor filmi tabi bilen varsa yazabilir yanlış da biliyor olabilirim

Evet cnm arastircam ben kndimi biliom kasiom kendimi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…